Wednesday, January 14, 2009

Ke rumah abg g

Ahad, 11 Januari 2009

tengahari tadi,...

mase tgh makan..
tetiba ade orang bagi salam...
aikkk..abg gee dah balik....
oh ye...abg gee aka sepupu saya hari khamis ari tu masuk hospital
sebab sakit kepala...
rupe2nye darah tinggi ngan sakit tulang belakang...
mmg dia ade call pagi tadi, yang dia kuar ari ni...
tapi tak sure kul bape...
tetiba dah tercongok dpan pintu...
terkejut la saya...
lagi tambah terkejut, abg gee balik bawak neeeeeeee....


Entry diatas kidnap daripada blog honeysour.. heheh

Sambungan daripada entry yg dibawah.. abg g n kak shima dah ajak saya g umah dorang so nak tak nak saya kena pegi jugak.. dah lama teringin nak pegi umah dorang nie dah dekat setahun jugak la janji tapi tak tertunai.. akhirnya saya telah membuat kejutan kepada cik honeysour kebetulan dia bersama tunangnya en ady ada di situ..

Sepatutnya dorang yang datang jemput abg g n kak shima dpd spital tp kebetulan dah saya ada kt ctu boleh la saya anto dorang sekali.. bukan jauh nau.. puchong aje..

muka yang memang sedang kelaparan.. blom bekpest g tau!! uhuhu

honeysour said: wwaaa..dah lama tak jumpa kak ila....
kak ila datg mmg langkah kanan...
mase tu kan saya tgh makan...
kak ila siap makan2 kat umah saya...
dahla lauk ntah ape2 je...sup telor + ikan masin sambal + sambal belacan...

Memang langkah kanan la saya kan?? hiks sampai aje trus makan.. waaa cayalah kan.. orang nk kawen nie mmg kena pandai masak memasak nih.. :P (tak lama g dah cik honeysour nak nek pelamin). Sungguh sedap masakan honeysour.. ada sambal belacan, sambal ikan kering pastu ngn sup telur.. walau simple tapi sungguh sodap tau!! ok kasi honey 5 bintang.. hihi

oleh kerna kempunan nak bukak blog kt umah tenet problem.. so saya terpaksa la pinjam kojap laptop nana nih..iks iks

Pastu amek gambo dorang sume.. ok ini la honeysour..

dan ini pulak kak shima ku cayang...

Abg g, en ady dan ijai..

honeysour vs jivebumz.. blogger tegar??? hihi
dah nak balik tau.. :d

Dalam sejam jugak ler saya lepak ctu.. pale dah sakitt time tu maklum la daripada pagi kuar tak balik2.. so saya mintak diri untuk pulang.. dan mintak pertolongan abg g anto sampai separuh jalan.. ye la kan mana la acik tau jalan balik.. haha haru biru kang xsampai umah le kalo saya balik sendiri tah mana2 lesap kang.

Oleh itu cik honeysour harus menemani ku.. thanxs yer sume (abg g, kak shima, nana, en ady n ijai). Ada masa dan ketika kita jumpa lagi ek.. Dorang anto separuh jalan dan saya balik sendiri sampai umah.. fuh terror jugak la saya balik sendiri.. haha (sendiri paham).. ok dah abih story ari minggu lepas.. lambat kan entry saya?? bukan ape aritu masalah problem tenet kat umah tu. Sekarang dah ok dah boleh kembali normal untuk berblog..lalala

8 comments:

DrSam said...

yang main game tu en ady ke? nampak macam gamer tegar aja :)

Shemmi said...

patutla masa lalu dekat apartment Sri Kemuning aritu aku trnampak ada awek tgh dok 'lapah2' pintu gate pasal tenet umah dia ada problem!..miahahaha!

ab geldofg said...

haaaaa...kan ada snyum lagi tu hehehe

JIVEBUMZ said...

hai dr sam: haah betul dia adalah gamer tegar!! xpandang org datang pon asik ngn game sajork..hihi

hai shemmi: tau xpe kak pintu gate depan apartment tu dah kene tukar baru dah pon tau..hihihi

hai ab geldofg: hehe senyum la senyum la wahai cik mek molek..lalala

ab geldofg said...

hehehehenyi pulak hehehe

JIVEBUMZ said...

hai ab geldofg: :P

ab geldofg said...

hahahahahaha

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.. sib baik smpi umah...

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site