Friday, January 9, 2009

cuci kereta dekat car wash laa

Bulan nie asyik ujan je.. kadang pagi2 dah ujan pastu malam pastu petang2.. apa nak buat kan ujan yang turun membawa rezeki tp kan.. masalah cket la bagi owner keta berwarna blacky ni.. udah tentu la koto sana koto cni.. kan ke ujan..hihih

Sebenarnya saya malu bawak keta yang koto.. tambahan pulak ada rakan seopis yang dok mengata.. kata2 manja gitu.. depa kata keta koto macam tuan dia! cehh hampess kerompess.. itu mmg auta la kan tak betui sama sekali.. panas aje telinga guwe dengar.. owh xboleh jadi balik keja semalam seb baik la x ujan.. apa lagi saya trus g car wash.. mana bleh tahan org kutuk2 cik bibah ku itu... hohohoh

Sampai saja dekat car wash depan umah saya tu mmg line clear keta satu hapa pon tada.. trus saya parking depan2 mintak dorang cucikan..

gambar nie bukan gambar semalam eh.. gambo kali pertama saya cuci keta kt cni.. tp semalam adalah kali ketiga saya menggunakan perkhimatan ane-ane tuu.. tp saya xde amek gambo kang ane tu suspek saya apa pulak.. kang dorang siok pulak kan masalah tuuu

mmg koto giler ar kalo xcuci.. seb bek la xujan ptg semalam kalo x musti saya x anto cuci lagi.. selamat rm ku.. hihih

best anto cuci kt cni.. bleh la murah saja rm 8 hengget.. cuci luar dalam ciap vacum.. tempat lain xtau lak kot ada yg lagi murah sile2 roger ngn saya eh.. almaklum sajalah saya dok appartment mana boleh nk cuci keta sendiri.. kalo dok umah teres tu lain cite la kan.. sian kan bg org yg dok apartment nie kan.. iks iks

lepas puas dorang sental sume time for vacum ya..

cepat na dorang wat keje.. saya tengok ok je tp ada dak umah saya cakap dia cuci xbersih.. agaknya sebab keta saya wane itam kot keta dia wane putih.. sebab tula nampak kalo koto sket pon.. saya wat2 xnampak ajo :P

lebih kurang 15 minit camtu ciap le dorang cuci.. owh xdala lama sangat saya nk tunggu kan.. g pon depan umah aje... rilex2 jela kt kerusi yang ada kt ctu.. well arinie dorang dah xleh kutuk cik bibah saya lagi kan.. arinie cuaca cerah tak ujan lagi maka tidak sia-sialah saya hantar cuci keta kemarin kan.. hahaha

5 comments:

ab geldofg said...

pnjam kete hehehehe

eya said...

mkn cengkung la tgk muke dia..

JIVEBUMZ said...

ello ab geldofg: pinjam??kekeke

ello eya: la yeke rasa mcm boolatt jew.. ok la tu ada harapan nk kurus lagik kot..:P

Shemmi said...

macam kenal je car wash ni..kihkihkih

shakeymirza said...

hi..slm perkenalan..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site