Tuesday, January 13, 2009

jom jalan-jalan key ell

Sudah cukup seminggu menanggung derita.. tenet x ok jugak.. apa nak jadi.. baru tadi TM call itu pun selepas malam tadi buat report.. dah masuk 3x kali report baru la malam tadi dorang nk kasi no report!! fuh memang menguji kesabaran ku laaa aiii... dah la xboleh bukak tenet kat umah xboleh nak apdet blog.. mmg rasa xbest la..

Ok tamoo panjang cite tenet tu.. dah lama x apdet kan.. meh cite-cite pulak.. :P Ari jumaat lepas adik yat datang cni so saya kena amek dia kt bus stand sek 17 tu.. dia sampai pon dah malam.. sok ari sabtu nye weols g jalan2 kat kl.. temankan member serumah dia bershopping kat Jalan Tar.. ala kat pasar malam tu.. best tau.. hihi padahal dah tiap2 minggu saya pegi situ.. xpuas2 rasanya ada je yg nak dibeli.. :D

saya tinggal keto kt sek 19 je.. nek komuter laa xreti saya nk drive jalan kl tu.. belit2 kang sosat pulak.. :D

menunggu komuter datang.. sebenarnya weols baru je terlepas komuter..huhu

dari shah alam weols berdua saja.. nanti sampai shah alam baru jumpa geng adik saya nie..

me n my sis

lebih kurang sejam jugak la nk sampai kl sentral nie.. sampai aje perut dah berkeroncong..

sama x??? :P

so kena makan dulu kang lapo nk jalan jauh.. haha nak pusing2 jalan tar tu kan..

lepak makan kt food court kl sentral tu.. best jugak manyak menu istimewa.. tp kan ramai bangla la keje kt ctu..hihi macam biasa saya suka sizzling mee.. tp kan mat bangla yg masak nie.. mula rasa macam nak kansel order tp tgk bangla tu bersih orgnye.. ensem lak tu.. kira ok laa.. :d blasah sampai licin!! kekeke

ok pas makan kenyang2 weols singgah surau kt tingkat bawah kl sentral tu pastu baru la teruskan perjalanan ke jalan tar..

11 comments:

eya said...

jln2 x hajak..

honeysour's blog said...

rindu kat yatt...
bila nak turun cni lagi yatt...

honeysour's blog said...

amboiii..sakan bergambar ek..

honeysour's blog said...

muka kak ila n yatt mmg sebijik...ade mbr opis kate korang ni kembar ke...
cuma mate yatt sepet lbih skt dari kak ila..hehe

JIVEBUMZ said...

ello eya: alolo cemana nk ajak kalo ade no contack sure kite ajak la..hihi

ello honeysour: rindu kat yat jer?? uhuh nanti dia datang akak bawak ler jumpe nana eh.. well bergambo mmg kene sakan..hihi

kembar?? auww sama tang mata tp adik mmg sepet lagi..

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang ada persamaan... silap2 org ingatkan kembar..heh..heh..heh

JIVEBUMZ said...

ello cutemiut: iye ker?? jgn salah orang k..hihi

masviona said...

turun kl nak shopping ke?

Erieq said...

turun KL tak ajak jugak.,opss trsalah type plak.,huhuhu.,jadi pemandu mmg penat.,lagi best naik komuter :P

Hayati said...

hehe...aduhh, mmg lagi sepet pon.

JIVEBUMZ said...

ello masviona: haah shopping kt kl la kak.. best kan? hihi

ello erieq: haha kang ajak xmau datang pulak.. yes betui tu baik naik komuter save minyak jugak..

ello hayati: haha tau xpa.. sepet pon sepet la..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site