Monday, January 5, 2009

Jivebumz contest!!!

Hahaha uols sume meh cni meh.. korang nak x masuk "jivebumz contest nih??" ada berani kah.. lalala ayat poyo nie..kehkehkeh

Setakat nihampir 3-4 bulan saya jadi blogger tegar nie kan.. eh tegar sangat ke.. haha kadang2 la kan.. saya sonok tengok respon uols kat bawah ni..


respon pengunjung saya.. (sambil sengih2)

apa kata saya wat contest kan.. ok senang ajo sapa yang dapat capture a.k.a pengunjung yang ke 100000 nanti trus send email ke saya at jivebumz@yahoo.com... haa nanti saya kasik adiah yer.. saja la kan nk sonok2 ngn uols.. kan kita blogger maya.. susah nau nak jumpa so meh kita kasi2 adiah.. ok ker.. or ada bantahan?? ok sile-sile ar masuk contest nie.. kang saya pk nk kasi adiah apa untuk pemenang yer.. hanya sorang ajo pemenang bertuah tu yer! kalo saya kaya cket nanti saya bleh la bagi kt korang sume kan..hihi

ok uols rajin2 eh buka blog nie dan kasi respon.. :P
cepat jangan lambat..

9 comments:

Shemmi said...

bijak idea nak kasik org bukak blog dia yer...

adik2 kakak2 abang2 semua ini siaran iklan tak berbayar...
maka jemput2lah datang ke blog saya ye..saya janjikan yang terbaik utk anda! (politik kuat budak ni)

Shemmi said...

nk masuk gak...kot2 leh dapat hadiah sejibik keta ke..mana tau kan?

JIVEBUMZ said...

allo shemmi: hah sile-sile kak! cakap aje nk keta ape? keta sorang saya belikan..muahahaha

Luth Textile said...

lambat g tuh..
lg sebulan luth masuk blog neh k..
tgk tgk dah 09999

RaFFLeSiA MeRaH said...

haá....lambat lagi nak ke angka 100000...hikss...same ngan luth, nak masuk bulan dpn la kalau camtu.....baru kena....

amal said...

contest??...contest???...is'it real....ooo...tak terlarat arr...besar sgt nombor tuh...

PuteriSatu said...

ala luth ngan RM tuh...mang semata nak adiah la tuh...tak per..akak masuk selalu ye...wekekek..

Hayati said...

huhu..kalo cmnie kene msk slalu, kot2 leh dapat cik bebah hitam ye..

honeysour's blog said...

mak aihhh..banyak nye no tu..hiks :p

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site