Wednesday, November 26, 2008

TAG pakai tudung style dolu-dolu

Tajuk:
TAG Bergambar

Motif:
Mengimbau Kenangan dolu2.. bagi memenuhi permintaan cik eita saya sanggup tunaikan permintaan nya memakai tudung ala dolu-dolu nie.. balik keje kemarin pas solat maghrib trus saya snap gambo nie.. :D

Syarat-syarat dia..
1. mudah jer sila amik gambar.. mcm gambar yg saya amik ini..
2.dan letak kan di blog anda. citer skit pergi mana pki macam ni time dulu-dulu..
3. TAG 6 orang..

Dolu-dolu masa sekolah rendah saya pakai mcm nie la.. masa nk g mengaji al-quran ngn sekolah agama waktu petang.. hiks kelako la kalo time sekarang pun pakai cam gini lagi..

TARRRAA... lihat diriku.. :P

-pakai camni waktu nk g mengaji-

yang ini pulakk

-pakai camni waktu g sekolah agama waktu petang-

Hehe tolong jangan gelakkan saya yer.. orang sekarang mana ada nk pakai cam gini lagi kot.. tp dolu-dolu tudung nye kecik sket.. yang ini beso sket.. tp bleh la kan?? ok cik eita dah langsai tag awak yer..lalala

6 orang yg saya nk TAG

1. Honeysour (jgn mare!!)
2. Ina Tachi
3. Kak Akmal
4. Masviona
5. ?
6. xtau la sapa yg sudi nk jawab tag nie

dan kepada semua yg nk jawap TAG ni

silalah taruk gambo lama dolu2 kalo ade la kan.. kalo xde bleh amek gambar baru cam saya wat tu tp style mestila dolu2 punye! ada paham.. :D

10 comments:

Eita said...

hahahahaha akak cun laa :)

Luth Textile said...

kak kena la pakai bj dulu2 gak..
baru padan

Luth Textile said...

kak x psp?
kos pe?
skrg kje ktne

JIVEBUMZ said...

eita: hahaha masih...:D (malu-malu kucin)

Luth: ala baju dolu2 xdak la.. aah xpsp kos it thn 2001-2003..hee skg keje kt shah alam

Shemmi said...

mak aihh....den pon terkone jugak ker?..
duh!dush!

jap yer...akan menyusul kemudian...

(mana pulak nk rembat tudng cenggini)

JIVEBUMZ said...

shemmi: ala kak pakai ajo tudung munge2 cam besa pon xpe asalkan ala dolu-dolu gitu..hiks

Am said...

Stail dulu atau sekarang tetap cun hehehe

ps: saya tengok sahaja dan tak nak jawab tag ni hehehe

honeysour's blog said...

hahahhaha..

di tag sekali lagi...

:)

nanti ek..

JIVEBUMZ said...

Am: hee yela awak laki mane nk pakai tudung lak kan? hiks

honeysour: ok sila jawab k

RaFFLeSiA MeRaH said...

salam kenal....

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site