Tuesday, November 11, 2008

Setia menunggu mu

Sementara menunggu cik salmi selesaikan urusan nya nasib baik la ada buku nie.. xdela bosan yg teramat sangat.. elok jer buku nie letak kt atas mesin cash deposit tuh.. ingatkan "for display only" tp rupa2nya boleh amek utk di baca.. apa lagi trus amek.. pak cik guard tu dok ushar aje ingat saya nk curi kot.. tp pelan2 saya amek dan duduk kt kerusi tadi.. wat2 la belek2 sambil baca ilangkan borink..

ada pelbagai kisah seperti haiwan, pengiktirafan, nature, artis dan lain lain lagi..

hah nie salah satu bab haiwan yg terdapat dalam buku tu.. comel x?? hihihi kawan sape nie?

belek2 jer lebih baca idak pon.. saja nk lengah2 kan masa perut pulak asyik berbunyi sakan.. maklum la dah nk ke petang x lunch lagi..huhu seksa jugak la time nie..

hah nk tau buku apa yg saya dok belek td??
>
>
>
>
>
>
>
>
jeng jeng jeng nie la dia.. first time saya tgk buku nie tp saya tau la akan kewujudan buku nie.. xsangka pulak depa nie letak kt bank nie at least dapat la jugak saya membelek2 nya kan? :P

tp apa yg saya dapat simpulkan di sini.. cover depan jer mesti ade muka artis.. fames sangat ke artis tuh??? mmg fames pon kan.. maklum la ada ct nurhaliza la mawi la kan.. kat dalam tu ramai lagi org yg patut glamer tp muka dorang x di letak di cover depan.. erm strategi dorang la tu kan.. saya pulak sebok dok pk.. :D

lepas dan borink sangat menunggu saya dan kawan2 g makan dulu kt area ctu jer.. itu pon lepas weols tnye pegawai bank tu bila nk ciap.. tp dia ckp xlame dalam 5 minit jer.. memandangkan weols mmg x sanggup nk tgu lagi trus aje weols blah g makan kt kfc yg berhampiran.. lantak la kt pegawai tu peduli hapa dah time tu dah lewat sgt.. ngn lapa lagi..

dan beginilah aksi2 orang yg kelaparan.. perut lapar mintak di isi..

dah x pandang kiri kanan tau yg penting kenyang beb..

mcm besa perlu ada wajah ku ini.. hehe weols makan dengan lahapnya sebab mmg dah lapar sangat.. kelam kabut makan pastu g bank tu balik.. ingatkan dah ciap tp hampeh! trus weols blah balik opis.. cepat2 balik dah lewat maa..

4 comments:

Dyana said...

bestnye mkn kehepsi...lme tak mkn..huhu...

JIVEBUMZ said...

itu la tambah pulak ade org belanjer pulak tu..mmg siokkkk

PerantauSepi1306 said...

yumsss k-ep-c... hot rods kah... lapaq2 jom lunch..

JIVEBUMZ said...

jom kak jom..hehe

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site