Friday, November 21, 2008

ke perodua

Hai suma.. napa tah balik aje daripada bengkel kt Pj tu saya jadi malas sangat nk hapdet.. padahal masa dok kt Pj bukan main gigih saya cari line tenet tau.. bila balik umah saya malas pulak.. iks iks xtau apa nk jadi.. tp malam nie saya rajin k..lalalala cayalahhh

Erm apa nk cite? banyak cite sebenarnya.. bila dah x hapdet sehari mmg banyak entry saya nk masuk tp saya kena wat slow..slow.. :D

Ok kemarin saya g perodua glenmarie lagi.. nie kira sambungan kisah "Tragedi November" la kan.. saya xtaruk part berapa kt cni.. tp saya akan letak kat link sebelah yer.. :D mana yg clalu baca blog saya nie tau la kan.. belah mana saya taruk entry2 suma nie yer..

Ok sambung2.. saya g perodua glenmarie ngn Nurul n Amri kun.. kebetulan Amri kun mmg nk datang opis saya nk anto kad kenuri rudy member weols yg nk kawen bln depan.. saya mintak tolong antarkan saya ngn nurul g perodua tu.. org yg settle claim saya nie dah tipon saya isnin td suh g sain dokumen "ajuster" (betui ka ejaan? he) utk claim kete saya tu.. so lunch time weols sampai sana..

semangat saya nk sain cepat2 nk keta cepat2.. fuhhh

dari jauh kelihatan tempat yg di tuju.. nasib si amri nie tau jalan.. :P siap cari peta dalam google map lagi.. "aku pecahkan rahsia ko yer amri!!" pepon time kasih yo..

weols dah sampai.. pas carik2 parking trus menuju ke bangunan perodua nie...

sempat jugak la saya snap.. tp org tu lagi terror snap kt cermin jer..

nie salah sorang pekeja perodua.. hiks.. "baju ko sama la ngn dorang amri" :D

verangan nk tuko kete baru ker pn nurul?..

verangan jugak nk keta yg nie.. tp xdapek lor.. uhuhuh

weols nk settlekan menda nie.. ingatkan susah la sangat.. rupa-rupanya sain aje.. pastu blah.. huh

Lagi berapa lama mau tunggu?? En safarudin tu cakap keta saya sebelum raya haji dah bleh siap tau.. tp adakah benar?? saya xberani nk mengharap la kan.. takut xdapat merana jugak jiwa ragaku ini.. dah berangan2 nk bawak lik kampung dah raya nanti.. kalo dapat sebelum raya ok la kan.. kalo lepas raya.. ohhh tidakkk...

seyesss muka risau nie!! haha

erm dan kengkawan saya yg dua orang nie dengan selamber gile nk g carik keta saya.. padahal mana bleh suka suka ati masuk cni.. saya pon follow blakang dorang gak nie.. nengok2 kot2 nampak "myviva" tp xkelihatan la pulak.. abg2 perodua kt ctu perhati weols aje.. tp dorg x suh kitorg blah pon tu yg makin berani masuk kt dalam tu..

Dah puas cari xde jugak weols trus blah.. nk g makan pulak lapo weh..

4 comments:

UnGu VioLeT said...

akak.. salam kenal, salam ziarah dr mar.. ade mase, singgahla umah mar erk..

honeysour's blog said...

sabar yer kka ila..hikhikhik..jgn lpa bawak nana jenjalan nanti tau....

kyrol.amri said...

dh siap krg bg aku pnjm eh. aku nak driftt kat dpn mahkamah tuh....hehehe

JIVEBUMZ said...

ungu violet: hai salam kenal.. insyaallah nti akak terjah ek..he

honeysour: ok bleh aje dtg umah akak ek!

kyrol.amri: suka ati ko jer nk drift kete aku yg macho tu!!

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site