Monday, November 10, 2008

Ceramah psikologi

Jumaat 7 November

Saya terlibat dengan program ceramah di opis so lepas bacaan quran pagi tu makan2 terus gi dewan balik.. kene tadah telinga la uols.. actually mood saya masih belum stabil lagi.. tp ceramah nie agak bagus dan sesuai sangat untuk jiwa jiwa kacau cam saya skg nie..

Ceramah berkaitan psikologi dalam kehidupan seharian la.. more pada pekeje2 gomen nie kot2 la ada masalah mental boleh la merujuk kepada dorang nie.. saya pun baru tau yang adanya pusat khidmat psikologi nie utk staf gomen.. so in case kalo ade masalah nk tenteram jiwa ker apa yg berkenaan ngn keja bleh trus tuju ke tempat nie.. ala ala tempat kaunseling jugak la kan.. macam zaman kita sekolah dulu jugak la..

saya sememang nya tengah xda mood so keje menyonteng la jawabnya..

sambil dengar ceramah sambil amek gambo sendiri.. hah lantak la kan..

bersama sahabat2 tersayang..

poyo kene lebih sikit.. saya pon dengar ceramah nie sambil kepala kat tempat lain.. uhuhu xbaik kan.. tp nak wat cemana saya mmg xbleh nk konsentret..

yg pakai baju itam tu la penceramah nye.. kecik molek aje orangnya tp bila bercakap xhenti2 pulak..

nie dah sampai tahap bosan kot.. haha jgn marah yer penceramah kerana saya dah buat aksi cam gini.. bkn tanda protes tau! :D

Tp sebenarnya lepas dengar ceramah nie macam dapat satu semangat baru pulak.. mana tau pas nie saya nk g suh orang tu kaunseling kan diri saya nie pulak.. :P

4 comments:

honeysour's blog said...

cayalah kak ila...

keep it up k...

JIVEBUMZ said...

thanxs nana..

cayang nana..

masviona said...

sempat lagi yer posing smbl2 dgr cermah...blogger tegar lah katakan

JIVEBUMZ said...

yup begitulah adanya kisah blogger tegar yg sorang nih..hiks

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site