Saturday, November 1, 2008

Bufday celebration "Fatin & Ina"

Celebrate bufday Fatin & Ina gebu kt Mc Donald Kota kemuning..
Bufday fatin pada 29 Oktober yang ke 10 thn manakala esoknya bufday Ina Gebu 30 Oktober 2008 yg ker.. tuttt rahsia beb nanti dia blasah saya plak.. :P

Saya ngn kak ju wat planning di saat2 akhir.. dan alhamdulillah sumanye berjalan lancar seperti yg di planning.. :D

sampai aje kt MC D weols trus cop tempat dulu..

Bufday girl with bufday girl.. Fatin n Ina gebu.. yg budak kecik ujung sekali tu tengah merajuk ngn weols coz xsambut bufday dia sekali.. haha bufday dia bln doblas jadi dia kena bersabar dulu.. tp paham2 la budak kecik pasti terasa kalo kita lebih kan akak or abg dia.. sabo jer la ngn si Farah nie..

saya ngn kak ju.. planner terbaik utk bufday party kali nie..cewah perasan cket

bufday ini di taja sepenuhnya oleh kak ju.. tengah kaya skg maklum la gaji baru masyuuukk.. heheh saya kasi kek ajo..

memikirkan ape benda nk makan nie.. sambil poyo poyo amek gambo..lalala

Fatin Aida berposing plak

Kek istimewa untuk org yg istimewa.. hepi bufday to u 2...

kak ju ngn abg jee..

bersiap sedia untuk upacara potong kek.. sambil nyanyi2 lagu hepi bufday latu.. :D

mesti la hepi kan they all.. best best gitu..

"tiup lilin tu.. puh puh jgn masuk ngn air liur sekali udah yer" :P

"yea yea nk makan kek.."

dalam kita bergumbira pasti ada yg berduka... hah tengok tu si farah nk nk stat enjin.. dia nk nangis la wei coz weols xlayan dia.. asik sentap aja minah nie..

makan dengan penuh perasaan dan nafsu kelaparan.. har har

kasi promote cket bege tuh.. my favvy tau spicy chicken max deluxe..

sedap sampai terpejam2 mata lagi..

bufday girl berciap sedia nk potong kek..

hah mnelantak lagi sampai clear suma.. best nie preee kan..

dapat adiah istimewa dpd abahnye.. saya xkasi pape lor.. semput cket bulan nie tp saya dah promise nk kasi adiah kat dia masa bufday adik dan abgnya nanti bulan doblas.. postponed jap..

me and fatin..

xsabar nk nengok adiah la apaknya kasi..

tarrraa.. seutas jam tangan.. best best :D

close up cket ada logo proton dalam tu.. abg ipar saya keje proton harus la adiahnye pon made from proton yer :p

dah xsabar2 nk pakai yer

alololo bdk kecik nie sudah nangis maaa... auwww tolon2 jenuh nk pujuk dia suh diam last2 weols wat xtau aje nanti dia ok sendri.. kejam wooo depa nie..

aksi aksi sengal kat singki nak basuh tangan..

pose before gerak balik.. kt luar mc d aje..

saja nk tayang skirt ngn baju baru saya nie.. ala kat entry lepas ada saya janji nk tunjuk kt uols bila saya dah pakai.. nk tunaikan janji la nie kan..

7 comments:

Hayati said...

hehehe...lawak sggh adik farah 2,
em..tiap2 tahun nangis oooo..
dah beso nti tjk gambo nie, kekeke...hepy besday to k.ina n fatin.

JIVEBUMZ said...

haha mmg la dia mcam camtu ang xtau dia mmg perangai cam gitu.. dengki wooo

calovena said...

exactly tq so much wat u & k.ju coz wat suprise ni tuk aku n fatin. dsaat2 aku sarat dgn duka,korg dh hepikan aku...thanks a lot frenz...love u so much

JIVEBUMZ said...

xpe ar xde hal la beb!! wa cayang lu jugekss clalu kasi wa makan besh besh.. heheh

calovena said...

oiii...tlg ler desribe ckt psl dri aku ni....buntu nk wat surt skongan ni!!!!

JIVEBUMZ said...

wooo aku ingat dah ciap mlm td nengok giler nulis.. sakan..hiks

calovena said...

tlg ler.aku xdpt tgk dri sndri.yg mlm td 2 yg englishnyerrr

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site