Wednesday, November 12, 2008

Tragedi November - part four

Isnin 10 November

Bersambung lagik ya.. episod 4 dah yer.. haha bleh gelak2 pulak yer skg nie..

masa nie muka saya dah ok sket dah bleh senyum2 dah..

masa nie pulak dah lebar sket senyuman tu kan.. ok la saya masa nie ngh siap2 ngn dokumen sume nk g anto keta kt Perodua balik.. dan elokkan balik.. xkira xkira.. nk claim insurans jugak.. tp insurans sendri la beb..uhuhu.. dah kate salah kan mane nk dapat insurans mamat tu..

dengan bantuan echam ngn sapik dan abg ipar saya pulak bawak keta saya trus jumpa kt tempat yg di tuju..

hah kt cni la saya nk anto keta tu supaya dapat repair jadi canteekk balik.. hopefully sangat2..

pandangan daripada luar.. mmg beso jugak perodua nie..

saya akan tinggalkan "myviva" di sini utk beberapa hari..uhuuhu

harap sangat segalanya berjalan lancar..aminnn

abg ipar saya sosat pulak.. saya dah gabra time nie.. dah la waktu lunch abg perodua nie pulak nk g makan kan so saya amat la rasa serba salahnya.. huhu dalam ati mendoakan abang saya cepat2 sampai.. masa nie kete dah sampai trus parking kat depan pintu masuk Perodua tu kan..

En Den ngh dengar penerangan pasal xcident tu daripada abg jee aka abg ipar saya..

En Den Perodua ngh tgk2 ape yg perlu di ganti nanti.. xtau la dorang cakap pasal apa.. dalam pale pk biar la segala-galanya berjalan lancar..

terasa sayu ati hati nie apabila melihat keta saya nie..uhuhu plat number pon dah ilang daaa.. seingat saya terjatuh masa sebelum xcident tu lagi.. tah ape la Perodua nie x cek betui2 keta nie ker.. erm sedey uols.. tp sabar jela kan.. dugaan yg perlu saya tempuhi.. kalo jadi kat uols cemane ek?? huhu mudah2an jangan la jadik camni kat uols.. mesti terasa gilerr ar.. xsempat lenjan g.. :D

Pepon paling penting tiada kemalangan jiwa yg berlaku.. dan tiada sapa yg tercedera..
Alhamdulillah...

2 comments:

sepet a.k.a zack_u said...

oh..produa s.alam..dekat ngn ostel saye..
dekat ngn tmpt keje BIG MOUTH..hehe!!

JIVEBUMZ said...

iye boleh tolong nengokkan kete akak la yek? hihih

ala akak pon keje kt shah alam gak nie.. meh la jumpe!

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site