Monday, November 10, 2008

Kami ada "misi"

Petang Jumaat 7 November

Cewah tengok tajuk pon dah gerun tau.. hiks padahal bukan ada apa2 pun.. sebenarnya tengahari waktu rehat member saya ajak teman kan dia g bank nk bayar roadtax dan insurans katanya.. so sebagai kawan yg baik ati lagi penyayang kita kenala tolong menolong bantu membantu.. betul x? saya ngn nurul teman cik salmi nie g bank utk settlekan segala urusan dia tu..

pas parking kena la jalan kaki cket nk ke bank tu..

bank nie xjauh la sgt ngn opis weols.. lebih kurang kui 1 ptg kami sampai.. dengan harapan dapat balik opis cepat la.. g pon ari jumaat nie kete xbanyak sangat.. org laki2 dah g semayang jumaat kan..

sebelum masuk ke dalam bank harus amek gambo dulu yer.. lantak la org nk tgk pon kan peduli hapa?? :P

keadaan di dalam bank sungguh sunyi sepi.. nie la bank yg saya tengok mcm ada tak ada customer aje.. mesti cepat punya service nie.. agak2 la kan.. tp hampeh jugak.. stat dari kui 1 sampai la ke pukul 3 petang xciap2 lagi.. bengang la menunggu.. daripada jadi budak baik sampai nk jadi budak jahat la weols nie kan.. uhuhu

kesian cik salmi dia kene tgu pegawai tu settlekan pasal insurans dia coz ada masalah sket time tu.. tah ape masalah amount xsama la apa la.. tp sebenarnya sampai ke sudah x settle2 jugak pon dorang suh datang next week nye pulakkk.. cis

dan saya n nurul setia menanti sampai kematu.. haha sambil bosan tgk org dalam bank tu.. dan depa jugak bosan tgk kami yg xbangun2 dpd kerusi tu.. hihihi

2 comments:

shafa said...

huhhhh memang tension kl menunggu lama2 nie. Nasib baik x kna tangkap ambil picture dalam bank J.Bumz.

JIVEBUMZ said...

kene tangkap ek??
iksh kite xtau la pulak tp pak guard tu xperasan kite amek gambo..ehehe

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site