Tuesday, October 21, 2008

Teman member shoping

"Nurul, bleh ke pakai tajuk nie yer?" hahaha
teman member shooping konon2 nya last2 saya yg xtahan godaan nie pon terbeli la jugekk.. hiks nasib la gaji dah masyukk kalo idak naya gak nie.. tp sesekali apa salahnya kalo dapat gaji kita berbelanja utk diri sendiri.. lebih afdal kan pastu kita belanja family kita.. kawan2 pon bleh sesekali apa salahnya kan? itu pon pas tolak bajet sume bleh la kan.. :D

Misi rehat tengahari td ialah mencari baju dan suar nurul.. weols ke PAS.. jalan punye jalan sampai lenguh2 kaki..(mcm la banyak tempat sgt kan) eheh.. jumpa jugak la apa yg di hajatkan nurul tuh yer.. nurul epi saya pon hepi..lalala

jalan2 lagiks... sampai saya terbekenan ngn skirt nih.. dah lama memendam hasrat nk beli satu.. waaa.. dapat jugak
p/s: Honeysour>> sila menjeles skirt akak nih! :p kt butik OPTIMO murah2 ajo yer..

Sesekali pakai ngn unifom saya nie pon orait gak yer.. haha mcm boleh aje kan.. kalo boleh saya blasah aje yer..

Pastu terjumpa plak ngn baju t-shirt nih.. kaler lebih kureng sama ngn skirt yg saya berkenan tuh.. alamak harusla amek jugak yg ini pun.. bak kata saya tadi harusla beli dulu utk diri sendiri time dpt gaji nie! hiks

"udah2.. cukup la tuh" saya dah cukup puas ati dapat dua benda nie dalam sekelip mata.. (sambil kelip2 mata) hehe sambil tunggu nurul yg xpuas ati membeli lagiks.. "mentang2 la ko dapat duit manyak arinie yer" hehe dengki dengki..


Saja la nk tayang kt uols.. haha bagi jeles sket.. padahal uols xkisah pon kan?? lalala saya punya suka la yer.. k entry akan datang saya tunjuk gambo pakai baju nie ek.. ermmm bila nk pakai? nanti la yer..

7 comments:

Hayati said...

uihh..nie yg jelous nie, huhuhu..dok ipoh x dew pilihan lew....

JIVEBUMZ said...

kalo xde parit buntaq ada gak..haha

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said...

ila,baju tu skali dgn cover lengan panjang kerr?

irnie nak cari baju camtu la..
tp xkuar shoppin skrg..huhuhu

JIVEBUMZ said...

haah baju nie sekali cover ngn lengan panjang maknanye dia jahit sekali lar.. tu yg bekenan trus beli.. xpayah pakai cover baju lain dah kt dalam yer.. untuk wat lengan pjg.. harus carik kt OPTIMO Alam sentral ya..

calovena said...

canteeek skirt 2....aq skeer sgt...

honeysour's blog said...

syoknyer...cantek....

mIsZ IzYaN said...

butik optimo kt jb ade x ekk?

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site