Thursday, April 1, 2010

Melawat nurul dan baby kat spital klang

waktu rehat tengah hari tadi aku bersama rakan2 seopis g terjah hospital klang nak melawat nurul dan baby nye...

Aku pegi spital dengan otai2 opis iaitu kak no, kak ijan dan mak ton.. ate aku tak tau jalannye kalo nak pegi sendiri memang konpem sosat... ngan jalan ke klang tu mak ai banyak keto! huhu tak berani haku drive.. so nek keto kak ijan ler jawabnye..


sampai jer terus menonong cari parking.. parking full! jenuh mencari akhirnya dapat jugak.. alhamdulillah

waktu weols sampai memang ramai orang datang melawat... dah memang datang waktu melawat kan.. sebab tu ler ramai orang.. apo da! hihi

sampai2 aje terus kuarkan henpon amek gambo dulu maa..

nurul sedang demam ketika ini.. kesian dia.. bersalin semalam pon dia dalam keadaan demam... bersalin normal plak tu.. hebatlah kawanku! tahniah

nurul cakap dia maybe discharge petang nie tapi tak sure lagi sebab dia masih demam.. harap2 cepat sembuh daripada demam yer bleh balik umah.. lagi best dok kat umah daripada spital kan..

amek gambo bersama mama nurul.. time nie mak mertua nurul ada tegur cakap orang dalam pantang tak bleh bergambo... aiseyyy den tak tau plak.. sori yer mak cik dah teramik gambo ngan nurul..

see nurul masih lagi bam bam.. tak pe nanti pas pantang kempis balik punyo! eh uols nak tau nurul nie kecik n kurus jer orang nye sebelum mengandung.. pas ngandung naik cket badannye.. tak pe pas nie follow akak g erobik yer! :P

aku terleka tengok baby comel nie.. jap2 amek gambo..jap2 amek gambo..

sebab baby tu sangat comel.... cemana lah kan orang buang2 baby tu.. dorang tak rase sayang ker kat baby yang secomel dan secute ini? tetiba terpk sejenak...


amek gambo baby banyak2 sebab geram dengan kecomelan dia.. boleh gitu?





baby menguap... pon comel gak

hidung mancung..

baby nak nangeh time nie.. dia bukak mate tapi jap jer tak sempat nak snap pic..

tengok tu.. haloh haloh cute

opsss dah dah cukup setakat ini dulu... lastly mesti ada gambo tuan tanah bersama baby comel.. hihihi

alamak baby nangeh da... uwaaaaaaaaa

8 comments:

Cik Anie said...

tingginya hidungggggg
chumellllllllllllll sgt

JIVEBUMZ said...

cik anie,
aah idung mancung cam industan hihi

eis said...

touching betul bila tengok baby kan T_T

'ainrahimin said...

comelnye baby...

hajarus said...

cumelnyer baby...

pic yang last tu ade bakat laaaa... hehehe...

JIVEBUMZ said...

eis,
aah very touching sebab cumellll

ainrahimin,
yup very the cumelll

hajarus,
aah memang cumelll gerammm nak cobittt

ziha said...

wahh..baby mmg comel..

JIVEBUMZ said...

ziha,
off cos comel kan ziha

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site