Thursday, April 22, 2010

Baju persalinan sebelah lelaki

Oppsskawenjibam diteruskan lagi kali nie pasal persalinan sebelah lelaki

Yang belah pompuan punya dah SETTLE so belah laki pulak yer.. sebelah lelaki senang jer.. tak banyak butik yang kami masuk hanya 2 sahaja... wah seronok ok masuk 2 butik pastu decide jer mana satu pilihan hati.. kan senang tak payah bikin pusing kepala..haha

Kalo banyak kita masuk banyak butik sure pening kepala tak tau mana satu nak tempah.. almaklum saje lah sume butik ada tarikan yang tersendiri... sume baju cantik2..



Butik pengantin yang telah berjaya menarik perhatian kami adalah Sri Andaman Alfinaz kat PJ.. kemain jauh mencarik daripada kajang tau!

kebetulan Butik nie kitorang kenal masa g pameran pengantin malaysia kat pwtc.. kan dorang kasi banyak flyers.. flyers tu sume sangat berguna apabila diperlukan.. bila tengok2 balik jumpa la ngan butik nie.. berdesup pegi mencari butik nie ha..

Kitorang nak kaler lain tapi dapat kaler lain.. tak kisah lah yer asalkan berkenan di hati..



ehem2 nie ler rupe baju aku tapi terpaksa edit camtu kang tak suprise plak kalo korang tengok awal2 kan..hihi

dan ini plak rupe baju en bob yang betul2 metching ngan dia.. kaler terpaksa diblurrrkan



nie kaler asal... tak dapat kaler putih kitorang find another colour..huhu



eh ada lagi...nie mase pegi testing baju kat butik yang pertama.. tak jadi booked sebab baju pompuan plak tak muat.. besor sangat dah aku skg nie.. sebab tu ler tak muat..


ensem weh bile tengok cik abang aku pakai baju melayu lengkap..heheh suke jer aku pandang die :P

udah2 latu sket.. apa yang penting baju belah laki dah BOOKING! legaaa tunggu lagi 2 minggu sebelum majlis kena pegi fitting..


hurm tak sabar nak fitting... bestnyeee...

so mulai sekarang aku kene berdiet sebab kalo makan banyak2 nanti baju tak muat plak...




uwaaaa nangeh weh kalo tak muat!


9 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wee...satu2 da setel..lega kn...jom same2 kasi blurrr...

JIVEBUMZ said...

princess N,
aah kene rahasiaaa dulu yunk

ChiLaBaey's said...

Tak sabar nak tengok Jibam pakai baju pengantin.... :) Nanti buat entry banyak2 yer... :)

JIVEBUMZ said...

chilabaey's,
saya lagi tak SABAR hahah

Mama Hanim said...

ok la tu dh byk yg settle kan.. tingat lak saat2 manis dlu bila tgk picca2 cmtu..huhu..

JIVEBUMZ said...

mama hanim,
wah mama hanim terimbas kenangan silam yer mesti sweet kan? hikhik

Nazz@Purple said...

mak ai segak..sekali ngan tanjak..huhuhu...

JIVEBUMZ said...

nazz,
eheh segak yer..hihi

miss zahidah said...

tak de kaler tu pun dah lawa je baju tu, apatah lagi kalau ada kaler..memang WOW!! =P

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site