Wednesday, April 7, 2010

Tempah tudung nikah = done!

Dalam n3 yang lepaih aku ade cakap nak jumpa ngan seseorang kan....

nak tau siapakah gerangan seseorang itu?
haaaa inilah dia puan vispera daripada koleksi vispera

akceli aku dah lama calling2 anto sms ngan anto email kat puan vispera atau pun nama sebenarnya puan hawa cakap nak jumpa.. nak tempah tudung ngan dia.. akhirnya sabtu lepas kami dapat bertemu jua..

pada mulanya janji nak jumpa kat jusco maluri tapi tak jadi sebab dia kurang sihat.. at last puan vispera suh datang umah dia.. tak jauh ngan area2 jusco tu jugak..

puan vispera nie very friendly ok! tak rasa kekok pon berjumpa dengan dia.. ramah plak tu.. so aku tak de la segan2 nak borak2 dan tanya2 pape pasal tudung ngan dia.. sebab aku kan peramah orangnya.. :P

aku tempah tudung untuk majlis akad nikah nanti.. erm tak nak bagitau lagi jenis macam mana yang aku tempah nanti takut tak suprise konon.. hihi tapi nanti kalo dah siap aku akan jaja kat sini yer kawan2...

korang kalo berminat bleh roger2 beliau kat blog koleksi vispera

boleh anto email or call terus beliau.. tapi kan tempahan untuk bulan Mei & Jun akan ditutup pada 10 April ini!


cepat2 korang sementara stok masih ada!




to puan vispera: nice to meet u dear!

5 comments:

dd dudu said...

wahh tak sabaa nak tgk rupee tudung nikah yang akak tempah :D

musti ahh cun aaa

'ainrahimin said...

cantik2....nnti time nikah, lagi berseri...=)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..nk usha jgak laaa..

JIVEBUMZ said...

dd dudu,
lebih kurang tudung awak jer nanti cume kaler jer lain hihi

ainrahim,
hihi mudah2an yer

princess N,
cepat sebelum terlewat!

Vispera said...

oooppssss... photo siapakah itu :p

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site