Tuesday, April 13, 2010

Akhirnya bertemu dip ku disini

Operasi diteruskan lagi ari jumaat lepas.. waktu lunch time yang panjanggg aku ke klang bersama kak rose ang the gang..

pencarian dip pon bermula.. kedai apa tah namanya...

kedai nie memang best lah suma apa yang aku nak ade di jual di sini.. cayalah

tak payah susah2 pegi kedai lain lepas nie..

mau beli ini saja.. dip dan tinner

kat sini dorang buat hantaran.. semua cantik2.. ai terpikat you!


ehem2 kat situ dah nampak dah kaler apa aku nak buat hantaran nanti :P


8 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

merah....!! tol x..??

hajarus said...

pink + merah2 skit tu... betul tak kak...???

Nazz@Purple said...

ala blog dia hijo..hantaran nanti hijo la kan..kan..?

E'za a.k.a mama Luqman said...

uikss..memasing komen teka tekuk jer ni,..nak teka gak ler..ermm..klau tgk pic tu..semmgnye yg kaler hijau tu yang terbaekkk :D..btol takkk??

honeysour's blog said...

salam kak ila..

jom join contest..

http://honeysour00.blogspot.com/2010/04/aprilgiveaway-by-zie-fauzi.html

sharifah_uda said...

nk wat bunga dip ek.. kita pun pandai gak wat dip ni.

JIVEBUMZ said...

salam uols,
dalam ramai2 teka ada sorang jer yang betul tekaannya.. hihi tahniah dear!

miss zahidah said...

hijau la kan sis =P

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site