Thursday, April 8, 2010

Hari PINK saya

Hari ini hari PINK saya.... sebab apa pakai baju kaler pink? sebab ai dah beli tudung kaler pink loh.. beli kat giant jer uols.. eh itu pon nak bagitau ker? hahaha apo2 jo lah

Hari nie saya berpuasa.. alhamdulillah puasa sunat hari khamis... walaupun ada cket2 dugaan pagi tadi (dorang kat opis nie makan nasik lemak depan aku! huhu) tapi saya tetap bertahan...

Saya tak kisah dorang makan nasik lemak tu.. tapi saya kisah sebab bau nasik lemak tu menyucuk ke kalbu..ecece pastu nasik lemak tu di buat oleh wife opismate saya bukannya dorang tapau kat kantin bawah.. tak pe tak pe saya redha...

ayat tak boleh belah.. :P

balik nanti nak masak ape yer untuk berbuka nanti? apa yang sedap yer.. erm pk pk

5 comments:

Nazz@Purple said...

Selamat berbuka..petang nanti tau..

sharifah_uda said...

baru tingat posa ganti tak abis lagi. masak sedap2 berbuka nanti ye..nak pi mkn sama2..hehe

JIVEBUMZ said...

nazz,
time kasih nazz :)

sharifah uda,
haa ape lagi cepat2 ganti kang langsung terlupe!

nak masak ape..nak masak ape..huhu

ChiLaBaey's said...

Tudung pink, nampak jambulah... ker buah jambu... gurau yer Jibam... Kalau nak tudung color lain pun boleh... dapatkan di penguinzigloo.blogspot.com.... cewah promote lagi tu... :)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sweet in PINK kak....

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site