Saturday, April 24, 2010

Hepi Bufday my dear kak ina shemmi

Di pagi sabtu yang ceria nie aku nak wish HEPI BUFDAY kepada someone special in my life.... kak ina shemmi!

Lebih 3 tahun aku mengenali kak ina.. sebelum aku keje gomen lagi dah kenal.. teringat time tu aku keje swasta kat area umah sewa aku nie.. keje sebagai kerani akaun.. kami berkenalan dekat bus stop.. masing2 keje kat area yang sama.. balik keje kadang2 naik bus sekali.. ada la tegur2.. pastu tak sangka rapat...pernah opis lame aku wat kompeni trip pegi pulau pangkor.. aku ajak kak ina join sekali.. dulu aku biase2 jer ngan kak ina nie.. tak de la rapat sangat sebab...



dia nie
kaki komplen! ade jer menda dia suke komplen.. hikhik jangan marah yer kak.. itu dulu sebab saya blom kenal hati budi akak sepenuhnya.. sekarang nie akak ler yang THE BEST! asyik buat lawak keringggg aje tak abes2 ngan cite korean dia tu..huh

Malam tadi aku, kak ina dan kak ijan kuar g celebrate bufday kak ina kat pak li kopitiam..
pegi tengok lampu2 avatar kat i-city dulu.. haa itu tunggu n3 selepas ini yer.. tak sabar dah aku nak tepek gambar2 pegi i-city kat sini.. sebab kat situ sume lampu cantik2 gerammmm



dari sebelah kiri itu kak ijan.. dan pink itu ade lah
bufday gurl


we are together.. forever.... luv u my frenz



kepada kak ina,

saya doakan yang terbaik untuk akak yer.. mudah2an murah rezeki dan akan bertemu dengan seseorang yang bleh menjaga akak sehingga akhir hayat...


kalo dah pindah tu jangan lupe kan kite yer kak!



all the BEST
n May ALLAH bless u dear!

6 comments:

Shemmi said...

haa...sedih pulak entri nih!terharu...huhu..

Thanks...selama mengenali ant satu sama lain dikau tahan dgn kerenahku...huhu..

thanks semalam ek..best sgt!..
hari yg xkn ku lupakan...

JIVEBUMZ said...

kak ina,
sesame kak.. yg penting akak hepi kite lagi hepi owh!!

bile nak dating lagi nie? eheh

ieda said...

nyampuk satttt....nak sikit kek tu.....,bila agaknye kita dpt berjumpa my sweet heart ina shemmi,tolong jaga kawn baik akk tu bagi pihak akk sbb kami dh berpuluh2 thn tk berjumpa wlpn kita 1 negeri..huhuhuhuhu

JIVEBUMZ said...

kak ieda,
owh kawan kak ina rupanya.. hikhik tak pe kite tolong jaga kak ina bagi pihak kak ida yer...

ieda said...

thanks bnyk2......best friend sejak zaman 1994 lg tu...

JIVEBUMZ said...

kak ieda,
oyeke lame tu kak.. tak jumpa plak tu.. mesti rindu bangat kan!

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site