Wednesday, April 21, 2010

Kadkawenkudotcom

Borang HIV TEST dah settle maka step seterusnya adalah menempah kad kawen... mula2 dulu kami nak tempah kad dekat area pudu.. tah cemana aku asyik berzikir kat telinga en bob...

" syg, nanti kite tengok kad kawen dekat kajang tu yek"
" alaaa kedai kad kawen ku dot com tu la.. dorang kate murah2"

dan akhirnya petang tu jugak en bob ajak g sane..hihi

dalam perjalanan ke sana aku sempat google website kadkahwinku.com nak konpemkan kedai tu kat area mana...


ehem2 laptop tu macam kenal lah :P syshhhhhh senyappp taw

tak susah nak mencari kedai nie... dekat area hentian bas kajang tu jer.. thanxs to ain butterfly coz bagitau nama kedai nie yer



oleh kerana masa dah suntuk.. sampai pon dah jam 5 setengah petang kedai nak tutup jam 7 petang so weols cepat2 pilih kad..



pilih kad ikut pada kemampuan yer tuan2 n puan2..



aku pilih yang sesimple mungkin..



en bob follow jer pe kaler yang aku nak.. pilih cam main2 pun ada.. kelam kabut sungguh la hai!!!



masing2 dah blank sebab kaler yang kitorang nak tu tak de.. huhuhu


at last amek jela mana yang ado.. asalkan ada kad kawen udah ler... paling penting weols pilih yang palingggg simple + murah!


so cepat2 isi borang.. booking + bayor deposit


kad kawen kami dijangka siap 25 Mei depan.. Insyaallah


8 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

WEH KAK..BLAKANG UMA n JE TU..n PON TMPAH CTU JE..MUWAH..CANTEK & BKUALITI..

JIVEBUMZ said...

Princess N,
akak ingat N3 N aritu bitau umah N kat blakang tu jer.. kalo tau kat mane mau singgah minum kopi dulu kan yunk

atty's said...

dekat dah ngn umah kty tuh..

JIVEBUMZ said...

kak ty,
aiyaaa tak tau kalo tak bleh singgah! eh suke2 jer nak singgah umh org yer :)

ChiLaBaey's said...

Nak satu, boleh...???

JIVEBUMZ said...

chilabaey's,
bolehhh kasi alamat yer

'ainrahimin said...

wah...cantik2 nye kad kat situ...tak sabar nak tunggu 25hb mei nih...haishhh...

(nak mintak jugak satu, tp nnti takut tak pegi, nnti akak upload lah ek kat blog, share togethergether...)

JIVEBUMZ said...

ain,
kalo tak bleh pegi belah akak pegi ler belah laki kat kajang jer dik..hihi ok nanti dah siap akak jaja kat sini yer :)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site