Tuesday, April 6, 2010

Di restoren arab (celebrate sekali harung)

Sori geng.. blog nie kejap on kejap off.. bukan ape uols.. pc kat umah guwe dah rosak... malas nak repair :P

now kat opis after opis hour (bos tak de lak tu) tinggal aku ngan sorang teachnician nie.. temankan dia wat assignmenat kejap.. sambil2 melayari belog kalian... eceh

nak apdet..nak apdetttttt belog

itu tujuan utama sebenarnya hihi



ok ok straight to the point..

Sabtu lepas.. kuar dating ngan encik bob.. eh tak dela pegi jumpa seseorang sebenarnya.. itu nanti2 aku citer dengan sapa aku jumpa yer.. en bon temankan aku jumpa dengan seseorang sambil menyelam minum air laa.. maksudnya dah jumpa seseorang tu ape lagi terus dating laa.. iks iks itu pon kena bagitau ker? :P

kami ke kl.. pasar malam jalan tar.. dah lama sungguh tak merayap kat pasar malam tu sesekali pegi seronok pula.. sempat jugak aku rembat 2 pasang kain baju kurung dan beberapa helai tudung ariani.. eh tak dela ariani celup jer bukan betul2 daripada butik ariani tu.. fuhhh best2

duit pon banyak habes....huuuuu

after berjalan sakan kat pasar malam kami singgah makan kat restoren arab al-rawsha dekat area ampang.. first time aku pegi makan kat situ.. en bob kate makan kat situ nasiknya sedap.. so aku pon nak jugak try rase..

yang sebenarnya aku yang suh en bob pilih kat mana dia nak makan.. aku nak belanja sempena bufday dia bulan februari lepas.. sekali harung dengan anniversary kitorang yang ke 4 tahun.. heheh apo daaa baru nak belanja..

sori yer syg! baru berkesempatan nak belanja.. sebelum tu kan blom gaji lagi..pastu aku balik kg lagi.. tak sempat nak kuar sama.. heheh alasan..

ramai weh orang makan kat sini.. pelbagai kaum ada kat sini... international pon ado.. macam2 ado.. tapi aku malu nak amek gambar2 kat kedai nie lah.. segan gitu.. so aku amek gambar kat meja kami sahaja..

weols order air barbican namanya.. aku order air barbican apple..en bob plak air barbican strawberry.. ala rasanya cam air gas camtu la.. botol ijo tu yang cantik :P

apa ke nama nasik nie eh? acik dah lupaaaa... adeiii tula dah lama peram gambar nie dalam draf tu pasal lupa abes sume.. ok lah kita namakan dia nasik beriani.. hege dia rm 17.00 kot ke rm 15.00 heheh lupa lagi.. ampun uols..

order sepinggan aje.. bapak punya banyak.. tak habes makan sorang tau! kami kongsi mintak pinggan extra..

baru nak ngap sekali ternampak sesuatu kat situ...opsss syg tengok nie ade li_ _s

terus potong stim mau makan.. kanselllll hilang selera

terus en bob mintak dorang tukarkan nasik lain...

dorang pon bagi yang ini... tapi menu yang sama.. weols mulanya cam was2 gak nak ngap.. tapi bila dah betul2 make sure tak de pape objek yang tak berkenaan kat situ terus weols sental... dan dan tu buat2 lupa tak de pape lah kot... makan makan...


sampai habes...

haaa itu saje.. gambar pinggan licin tak nak amek malu.. auwwww

oh itu jela menu kami dah kenyang sampai esoknye (itu tipu ok)

hadiah tak de.. tahun depan baru kasi yer yang... kejam nya tunangmu ini..haha

6 comments:

Diarihatiku1976 said...

huhh akak pun gi pasar malam jln tar tu kelmarin... seronok sgt ekk.. mcm2 adaaaa...

JIVEBUMZ said...

diarihatiku,
alaaa nape tak jumpeeee

sepatubunga said...

aktif betul blog ni.....
byk tempat mkn yg nak kena try ni
hehehe

JIVEBUMZ said...

cik sepatubunga,
hahaha kalo tak apdet rase nak demam sebab tu kene aktif!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

adoi..potong stim btol laaa serangga itu..

JIVEBUMZ said...

princess N,
memang pon tapi magiknya abes juga hahaha

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site