Friday, April 23, 2010

Senyum itu sedekah

Haaa korang lepas nie kalo sape2 jumpa aku kat luar sana kalo aku didapati tak senyum sile sekeh ake sekali aje yer! sekali jer diingatkan...hahahah

tak de la memain jer tak mo la sekeh2 sakit wooo.. ini ha kat opis aku dah kuar arahan pakai lencana smiley nie pulok..haha pasni sume warga jakes pakat dok senyum 24/7

tatau la.. pasni client yang datang sini sume bermasalah balik umah terus tak de masalah.. hikhik

kalo itu menjadi kenyataan alhamdulillah...


ok sume warga jakess meh sume pakai lencana smiley nie sambil senyum2 pada sume orang yer.. jangan sombong2

kerna senyum itu sedekah!

dapat banyak pahala kalo kita senyum nie.. kalo senyum sorang2 plak ape maknanya?? haaa itu lu pk lah sendiri ekekeke

9 comments:

ChiLaBaey's said...

Sila terjah ke blog saya... ada sesuatu di sana untuk awak Jibam... :)

Nazz@Purple said...

Comel nye lencana tu..patutnya TM pon kene ikut gak nie..

JIVEBUMZ said...

chilabaey's,
wahh kagum2 mekasih yer!

nazz,
owh nazz keje kat TM ker? ape lagi cepat2 wat kite wat same2 k

atty's said...

tengah senyum gak nie.

JIVEBUMZ said...

kak ty,
kak ty senyum sorang2 ker? hahaha

MieMaya said...

Salam kak ila,ni mesti suka masam nih that y la kena pakai lencana senyum tuh..hahahah

JIVEBUMZ said...

miemaya,
salam maya.. ahaha tak dela suke senyum sorang2 ape

'ainrahimin said...

akak jangan senyum banyak2, nnti encek bob marah...ramai y tergoda karang...i tergoda you...hakhakhak

notakaki : ain yang tengah senyum

JIVEBUMZ said...

ainrahimin,
u tergoda?? auwwww hahaha

senyum2 jangan tak senyum!

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site