Tuesday, April 20, 2010

Dating bersama mereka

Sabtu..

Ai pegi dating dengan mereka ini kat plaza alam sentral a.k.a PAS

Kak ju dan anak2 nak pegi beli kain ela kat nagoya dalam PAS..

posing before gerak amek dorang.. umah akak den dokat ajo.. sebelah-sebelah blok ajo!

first time aku bawak sofea pegi jalan2...

sebelum ke PAS singgah tempat keje kak ju dia nak amek barang cket.. akceli akak aku kan cuti bersalin 2 bulan so ada ler benda yang nak kene wat before masuk keje..

sementara menunggu den amek gambo dengan sofea dulu ler

hiiii gerammmm ngan sofea!!! dia dah bijak sekarang nie taw

kami kuar tengah hari bangun tido siap2 terus kuar.. tu yang lapoooo sangat tu.. singgah makan kat food court kat PAS dulu..

makan kenyang2 baru siyok nak bersoping

akak aku nie dah lama gilerr nak beli kain ela nak buat baju raya anak2 katanya.. raya lambat lagi tapi dah semangat nak buat.. iks iks

katanya baju tu bleh pakai mase wedding aku nanti..ohoho patutla dia nak cepat2 buat.. bagus2 nanti kita sedondon yer :P


sementara akak aku dok pilih2 kain tu sume aku ler penjaga sofea.. sofea dah berat weh! nasib baik ade benda alah tu.. apo kobondo namanya eh? alaa tu yg wane biru kat bahu aku tu..

tak banyak pilihan kat sini.. ada ler 3,4, pasang akak aku beli.. aku tengok aje ler.. tak de yang berkenan plak..

dah siap beli belah suma si sofea ber_ k ler pulok! huhu akak aku slumber jer tukarkan pampes kat depan nagoya tu..hihi

orang yang lalu lalang tak kisah pon... tengok mak cik sebelah tu wat dek jer..

apo la sofea nie ber_ k merata2 tak kira tempat..hihi

weh n3 apo aku kasi nie ha??? apo2 jelah dulu yer.. pagi nie aku bizi sket.. nanti petang2 ker kita stowi lagi yer..

10 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh...sopim bj raya sudaa..N bz pk kawen..raya so-so je laa..

'ainrahimin said...

cepat hbskan keje y menyebabkan akak bz tuh, ain nak tau story akak nih...

honeysour's blog said...

nama bde biru tu baby carrier..=p

atty's said...

kan main rajin lagi mak sedara jaga sofea..bam bam nya sofea..

hajarus said...

tengok akak k.illa ni dok sopping kain ela tuk raye hajar rase cam xlame jer lagi nak rayer... :)

Diarihatiku1976 said...

wahhh.. ni shopping baju raye ekkk...

ChiLaBaey's said...

Macam rupa datin2 lah Cik Jibam... :)

JIVEBUMZ said...

princess N,
akak pon same bizi pasal kawen tp kakak punye pasal layankan ajelah hihi

ain,
tu dik dah kuar n3 baru cepat2 bace :)

honey,
aah la baby carrier kuikuikui tatau name

kak ty,
aah kak anak sedara kecik sorang nie mesti ler dimanja2 berlebih2 cket

hajarus,
pejam celik pejam celik kejap jer masa berlalu hajar.. jap jer nak puase dah..

diarihatiku,
aah kak soping baju raye..

chilabaey's,
aik datin ape? datin wakenabeb kah?? hahaha

Hayati said...

awainye k.jue soping bj raya...bgs juga x kelam kabut nti,semakin comeiii si sofea...m.lang rinduuu le.

JIVEBUMZ said...

adik yat,
aah kak ju kata beli cepat2 senang pastu bleh pakai mase kenduri kawen akak nanti lalalala

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site