Friday, April 16, 2010

NZa WEDDING cOntEst = today is the last day!

Koranggg... hari nie last day untuk contest kat PINK CASTLE BLOG.. haha baru hegeh2 nak join nie.. apo daaaa

Sori yer N akak terlambattt cket tapi masih sempat nak join kan?? hihi

Meh kita tengok syarat-syarat seperti dibawah:-


sYaraT~sYarat :
1. EDIT pic di baWah menGikuT kReatiViti maSing~maSing...since rMai yg eXpert bab2 eDit pics ni kan..
2. LINK kan eDited piC tu ke bLog PINK CASTLE ni...penYertaan tiDak tErHad... **boLey anTa bYk..tp dLm n3 yg saMa..
3. BuaT saTu n3 bTajuk "NZa WEDDING cOntEst"...& bg La uCapan paPe kOrang nak kat NZa & iNviTe rEadeRs LaiN tuk jOin diS cOntEst...tHen pOstkan URL u'oLLs tu kt n3 ni... **n3 len x diLayan...


taRikh tuTup : 16th APRIL 2010

gambar original..


selepas diedit..



To NZa..

Semoga kamu gembira dengan hasil editan akak yang tak seberapa ini.. hopefully kamu berbahagia bersama prince Za sehingga hujung nyawa.. Tak mo emo-emo ok.. kalo gado2 tu cepat2 baik yer! Eh jangan lupa kad kenduri untuk akak nanti tau.. teringin gak nak tengok kamu berdua atas pelamin nanti :P

Ok selamat menjadi juri.. yang penting kamu HEPPI SOKMO! muuuaahh

3 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ok...reviewd...thnx kak..cantek tu..t kite exchange weddg cards..

JIVEBUMZ said...

princess N,
ok beres!

hajarus said...

waaa... good luck kak... ;d

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site