Thursday, April 30, 2009

Soping kat mydin

Kisah semalam aku ngn budak2 opis g mydin usj cari barang2 utk aktiviti sukaneka masa kat Pulau pangkor nanti.. aku bersama 2 orang kawan kena handle untuk sukaneka nie.. so petang semalam kitorg g membeli hadiah apa yg patut untuk program tu..

Aku tak tau nak beli ape so aku follow aje apa yg dorang rasa seswaiii.. sapa la aku kan :p

kitorg amek barang yg ringan2 sajork.. kang kitorg gak yg nak angkat sume nie..

aku serahkan pada yg pakar saja loh.. biar depa pk apa yg nak beli

yg aku tau amek gambo jer.. muahahaha

esok aku ke pangkor sape nak ikut?? jom jom jumpe korang kat cne eh...lalala

5 comments:

nenekrock said...

beshhhkan shoping hiks

*ayu* said...

bestnya nak g pangkor.. never been there.. nanti kasi update k?

kojah said...

nak fm kak...kihkihkih nnti sy nk g cameron...tak sabau nie...

amal said...

hum...jgn lupe souvenir akk toa...

Rantong said...

Salam ziarah. Sekadar membuat hebahan. Mungkin ini dapat membantu orang-orang kita diwaktu gawat sekarang.

Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site