Thursday, April 23, 2009

pizza hut

Cite tengah hari tadi... perut terasa nak makan sesuatu.. bincang2 ngn nurul dia cakap nak makan pizza hut... hehe dia dan saya okje nak makan pizza..

Last makan pizza seingat saya tahun lepas.. kat cni jugak laa kt Plaza Massalam.. Nak ajak Za dia pose lak arinie so saya ngn nurul jela nampaknya..

wahhh sakan no kami lunch kat cni.. muahahaha kebetulan hari gaji teringin nak makan sodap :p

nurul nie tak makan banyak so kami pilih set no 3 tu bersamaan pizza kecik apa ke nama tah la.. italian kot kalo tak salah saya ngn spaghetti.. hege after tax rm 21.16 ok kan?? Bahagi 2 orang.. save bajet maa

orang tak bape ramai sangat kat cni.. lengang ajo.. opsss dorang belum gaji lagi nie.. time nie la bleh makan dengan aman tak ramai orang..hihi

nurul tersengih2 tunggu makanan sampai..

tunggu tak lama dah sampai makanan yg weols order tu..

yg ini saya punya.. spaghetti

pizza italian... kongsi ngn nurul.. saya makan lebih sebab nurul kan tak makan banyak.. uiiihhhh kuat makan gak saya nih

jemput makan koranggggg

makan berdua sajorkkk... berdua lebih baik..hihi kitorang makan cepat2 sebab dah terlambat masuk opis.. kebetulan hari nie ada audit kat opis saya tu.. Lega la dapat makan pizza nie dah lama ngidam tau! :p

erkkkk alhamdulillah

4 comments:

alina said...

ko buat aku lapo dipagi hari dikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

aRe_uDear said...

adeiiii.. lame x mkn pizza hut nihh.. ilaaa sampai hati mu buat ayu terliuurrrr.. adeii xpe sok g carii..

shah said...

kalau pegi pizza hut tak pernah la makan bende lain selain pizza....

kalu pizza hut mesti makan pizza jer
tak pernah la nak oder spageti ke ciken wing ke... ntah naper..

ok ke?

mummYaeesh said...

yummy...lapar lak tgk spagetti tu...
orennye uols!

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site