Wednesday, April 22, 2009

Tag wallpaper

Amek tag nie daripada dyana blog saja gatal2 nak buat.. hihi macam best jer tag nie simple bangat tu yang acik soka :p

1-Anda perlu printscreen wallpaper anda yg tgh anda guna skrg jgn tipu2 ek..x suke...
=>Hah nie dia wallpaper yang selama ini menjadi pilihan saya.. semenjak dapat wallpaper nih daripada Honeysour sampai lani saya pakai k.. memang menghargai gitu! :d Pc kat opis dan kat umah guna wallpaper yang sama..





2-Bg tau naper anda suka wallpaper anda???
=> Pic nie nampak sempoi... mata ala-ala gatai tu.. muahaha pastu kaler ijau dia yg memikat kalbu disamping hasil editan yg cukup menawan daripada honey


3-Sapa pulak aku nak Tag ni??? nak tau jugak korang taruk wallpaper apa kt pc korang tu..heheh

=> kak ijan
=> kak amal
=> honeysour
=> ain butterfly
=> eitak
=> adik yat
=> atty
=> neezaarif

13 comments:

nenekrock said...

akak mmg pandai jaga hati kawan2 hiks

JIVEBUMZ said...

akak kan sayang kawan2 :)

aRe_uDear said...

semangat pengetAG kembali erk ila heheee...

JIVEBUMZ said...

haha rajin sangat la tu akak ehhh

mAr@ZiEy said...

mak oiih..byk yer file kat desktop..heheh..salam perkenalan

kyrol.amri said...

perghh...lg bnyk fail dr desktop aku...huhuhu :D

atty's said...

tq tag kty baru je buat..hehhehe
takyah buat lagi ye..

JIVEBUMZ said...

mar@ziey,
haha mmg manyak sangat file
hobi simpan fail..muahahaha

amri,
eksen jer tu amri wesssss

luvida said...

awk..byk sgt file kt desktop.
nnti performance jd slow.
:)

cikyah.blogspot said...

MakLong jom tidoq.

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.. nice je.. picture wallpaper tu.. anyway.. mekacih ya wish besday mirul.. akak hargai sesangat..

honeysour's blog said...

alamak...kna tag..nasib baik senang jer...

::ainbutterfly~ said...

eh ade tag ke..tak pasan..hihi..baik2..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site