Sunday, April 19, 2009

Honeysour wedding card

Dah dapat kad jemputan so kena prepare adiah untuk bakal pengantin yer... ngeh ngeh ngeh

ari sabtu tadi honeysour datang anto kad jemputan bersama en Ady nye yg tersayang..

rajin dia kan wat kad kawen sendiri.. very kreatif!!

jemputan untuk dua belah pihak

wajib pegi belah pompuan aje yer.. dekat cket... :P

korang nak kad kawen dia g serbu honeysour eh..

8 comments:

::ainbutterfly~ said...

wah2..ni semangat nk design kad kawen ain plak ni..

Shemmi said...

aku tunggu kad kawin Jibam aje nih!

JIVEBUMZ said...

ain,
ape lagi cik ain cepat la deco kat kawen awak tuuuuu..hihi kasi gempak cket.. pastu print kt opis eh...lalala

shemmi,
saya pon tunggu kad kawen akak jugakkk!!! :p

honeysour's blog said...

kak ila...kan dah janji tak nak sebut kan..hehehe...
tak pasan ke nama mak same tu..hehe

JIVEBUMZ said...

honeysour,
alooooo owang len tak perasan tuuu..hihi caver caver

Hayati said...

wahh....k.nana nak jugekk

CuTeMiUt78 said...

uish... so kreatif.. sama la cam masa akak kawin dulu.. pun buat sendri kad kawin..

JIVEBUMZ said...

hayati,
haha mintak sama kak nana yer..kalo tak bagi mogok tak pegi kenduri dia :p

cutemiut,
hanya org2 yg kreatif + rajin yg mampu wat kad nie yer kak.. saya nie tak tau la kategori apa nie..adeii malasss

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site