Monday, April 27, 2009

Aku Belasah aje

Sabtu tadi aku nekad nak g ziarah ayah en bob kat spital kajang.. seawal pukul 2 petang aku dah gerak ke kajang.. seb baik ade budak cute nie nak teman aku.. hihi

Sebenarnya aku tak penah drive area kajang nie jauh sekali berangan nak drive sampai ke putrajaya.. yang aku tau drive g keja ngn balik keja.. pastu balik kampung aku kat perak nun.. tapi kali nie entah semangat apa yang masuk dalam badan aku nih.. tetiba jer aku rasa nak pegi jugak ziarah ayah en bob.. tak kira musti pegi!!! :p

sebelum sampai ke kajang harusla berposing dulu.. aku tak tau jalan nak ke kajang semuanya berdasarkan signboard semata-mata.. tak sangka aku dah pandai baca signbord rupanya.. :P

nasib baik la tak sesat tapi kalo org yang teror tu dah sampai lama dah.. kalo aku dpd shah alam ke kajang maunya sejam lebih jugak la

Sampai kt hospital lebih kurang jam 3.30 petang.. suspen jugekkk aku nak jumpa ehem-ehem :p so far seb baik aku nie ramah boleh la masuk ngn mak ayah en bob tu.. lama jugak aku kat situ.. lebih kurang jam 5 petang aku mintak diri.. udah2 la sembang tu karang mak dia boring ngan aku pulakkk.... muahahaha

Aku sebenarnya nak amek gamba masa kat hospital tuuu.. tapi macam malu2 kucing pulak kan.. kena sopan2 gitu so tak de la gamba untuk tatapan korang :p

memandangkan hari masih siang lagi balik tu aku ajak member aku ni g singgah ALAMANDA, Putrajaya.. berpandukan signboard jugak kami selamat sampai kat situ.. singgah g toilet, solat dan sempat jugak la makan2 kat situ.. pada org2 putrajaya jgn marah eh!! tak sempat nak roger korang makan sekali laa cepat sangat masa berlalu kat ctu :p

me n ratna

kami makan kat RASA.. food court kat alamanda tula.. dulu masa aku dok 3 minggu kat putrajaya masa mula2 lapor diri kat cni aku penah la makan kat cni sekali dua..

sekali order air buah dar.. boleh tahan jugak hega dia rm 4.20 segelas huhu

sambil2 tunggu makanan melaram dulu...

lambat nau makanan nyer

saja nak try makanan dalam kuali nie.. macam best aje!

Aku punya Rice chicken black papper.. ntah betui ke idak nama dia nie macam terbalik aje.. lebih kurang la bunyi nye tu :p

Ratna punye... Rice chicken chop.. amacam terliur tak korang malam2 nie?? kalo korang nak rase g turun alamanda macam2 ada kat cna eh...

Opppss lupa nak cite balik tu kami dpd putrajaya.. mmg tak sangka la nk sosat.. ntah cemana aku leh menghala ke puchong.. huh seb baik la sosat tak lama.. kui 8 sampai rumah.. alhamdulillah legaaa

7 comments:

Hayati said...

hahahaha..
sesat 2 perkara biasa kan..
nti dah lama terror la 2...
amacam dah jumpa???
huhu..siap puji2an gitu...

wawa said...

huhuhu lapa tgk gmba mknn...nk study pon x masyuk nih hehehe

CuTeMiUt78 said...

oh..g melawat bakal ehem..ehem ya

mummYaeesh said...

jupe pak mertua ek??whoops...
blk shah alam kan..klu ikut puchong pun bleh gak!

SHAHRIZAN said...

budak tue memang cute

::ainbutterfly~ said...

bakal mak metua:amboi2 lawa..putih..sopan santun..ramah..
=mak metua+pak metua berkenan, langkah pertama berjaya..chayuk2! ngee~

JIVEBUMZ said...

Ain butterfly,
alooo ain kantoi laaaa.. muahaha sambil tersipu-sipu malu gituw :p

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site