Tuesday, April 28, 2009

kasut oh kasut

Hari jumaat lepas aku bersama rakan-rakan seopis kuar bersoping waktu lunch hour.. awal permulaan gaji memang masing2 sebok nak habiskan duit.. aku pun tak ketinggalan.. tabiat buruk yer kawan2 jangan diikut :p

Kami round sume soping kompleks kat shah alam nie.. ala 3 tempat aje Kompleks PKNS, SACC Mall dan juga Alam Sentral.. tu pun tak cukup masa tau! asyik masuk opis terlewat ajo

Masa jalan2 kat SACC Mall tu terjumpa ngn satu kedai kasut ni ada sale pulak tu.. budak2 nie ajak singgah... jom jom apa lagi

naik juling mata aku tengok kasut-kasut kat situ.. hege murah gilerr

daripada rm 30++ dapat laa rm 19.95 je.. ok la tu wat pe nak beli mahal2 kan.. leh tukar2.. itu aku laa kalo org lain mybe suka yang mahal2 n branded kan :d

kitorg sume pakat beli sorang sepasang.. huh aku pon terpengaruh

kalo korang tak cayo sile-sile terjah SACC Mall kedai kasut tu area atm cimb bank tu tingkat 2 kat area kedai maxis.. hihi promote la lebih kurang

tarra kasut baru aku.. hari nie aku g keja pakai kasut nie ler.. muahaha

8 comments:

shaifulsafar said...

erm... wife pun nak beli kasut gak nieh...isk! biler nak gi erk...

aRe_uDear said...

adeiii lame x mnyoping kasut nie ila.. waaaaa... tantik2 kasut tue..

CuTeMiUt78 said...

wow weeii...beli kasut baru ya.. cantik gak tu dik

SRISUFI said...

heheheh...

boleh tahan cantik kasut tu..

luvida said...

g sacc mall x ajak.
sis dok kt ne ye?
hehhee..
neway cun ar kasut tu.
:D

masviona said...

kasut itu st cantik

Shemmi said...

kite x ske pegi SACC Mall ..kite rs borink..xde apa..haha..

kasut keje kite..d one n only..pakai sampai xleh pakai..
bukan miskin mahupun kedekut..tp..entah...setia pada yg satu kot?

huhuhu

Hayati said...

wahhh..comeiii la kasut 2.

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site