Wednesday, March 31, 2010

Baby nurul

Setelah sekian lama menanti akhirnya baby nurul dah kuar akhirnya... ok pada sape yang tak kenal nurul nie opismate aku taw.. dia adalah kawan rapat aku kat opis...

Jadi bila dah rapat dengan aku wajiblah ada jugak cerita pasal dia kan...



dari kiri nurul.. yang belah kanan tu akak aku daa... sori la geng gambo terbaru tak do.. nanti bile aku dah g melawat dia aku tepek kat sini yer.. gambar nie kalo tak silap dah 3 kali aku jaja kat sini.. korang sure tak perasan lah hihi

nie lah baby nurul yang pertama.. seberat 2.80 kg.. lahir di hospital klang petang tadi.. nama blom tau lagi sape.. baby gurl ok!


gambar nie suami dia yang mms kat aku petang tadi... tak sabar dah aku nak tayang kat blog nie.. gerammmm tang dagu dia tu ha.. pipi tembam!
dah dapat nama kang aku cepat2 apdet kat sini yer..
wah aku plak yang beria-ria nie apesal....
pepon aku nak ucapkan sekalung tahniah kepada nurul dan faizal diatas kelahiran baby comel nie.. semoga bertambah ceria kehidupan kalian yer..
amin

6 comments:

SaifulAda said...

alaaaaaa comeinye....huuu geram pp nuu..k.nurul msti maintain jer bdan...

JIVEBUMZ said...

syada,
eh baby mesti comeiiii
ntah ler akak pon tak tengok g kak nurul cemana.. tgu n3 seterusnya bile akak dah pegi melawat dia yer..

syada thanxs still follow blog akak neh :)

CikPuanMiera said...

aaaaaaaaaa da selamat dah kawan yang sorg ni... :)

bb tomei.. tembamsssssssss.. hehehe

say congrate kat nurul eyh kak!!

JIVEBUMZ said...

cik puan miera,
aah tula terlambat due budak nie patutnya 24 mac lepas..

mesti ler comei cam mak pak dia kan..

pas nie ur turn plak! ok insyaallah

honeysour's blog said...

congrats kak nurull...eh kakak ke? hehe

baby tembamm laaa...

JIVEBUMZ said...

honeysour,
nurul lahir tahun 83.. kakak kot hihi

baby memang tembam kan? cumellll

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site