Tuesday, March 2, 2010

Lepas makan mula lah nak bersoping

Ada lagi saki baki kisah jari ahad lepas...

Ate nya perut kami suma memang dah berbunyik krok krek krok krek.. lapar la apa lagi.. kuar2 jer daripada simpang ke zoo negara tu kami berenti kat stesyen minyak yang berdekatan.. tak salah aku stesyen minyak petronas kat area melati tu.. singgah toilet pastu solat zohor suma kat situ..


Sedang kami berjalan menuju ke keta tetiba bertembung ngan sepasang artis tu.. ensem + cantik betul la dorang laki bini nie.. korang nak tau ke sapa?? hahaha gambar nan ado tak sempat nak snap lagi pun masa terserempak ngan 2 orang artis glamer nie dorang ada kat dalam keta.. si isteri turun beli barang kat kedai stesyen minyak tu.. si suami kat dalam keta..
Haaa nak tau sapa??? ok la ai bagi tau lah.. artis tu ialah ejoi dan sharifah shahira.. wife dia ler.. kak ijan ngan liz sempat ler tengok shahira daripada dekat.. aku time tu tak perasaan lagi.. bila keta dorang dah dekat2 ngan keta kak ijan baru lah aku dapat tengok dari dekat.. aku ape lagi siap lambai2 kat dorang.. hahaha nampak sangat jakun tak pernah tengok artis.. fedulik lah kan..hihi

dipendekkan crita kami berenti makan kat restoren Leha area melati tu jugak..



kak ina dan laksanya


aku dan kak ijan pilih makan nasik..

ala gambar liz mana?? terlupa nak snap.. ampun yer liz

pas settle makan kami singgah kejap kat kedai selipar tak jauh ngan restoren Leha tu.. kasut selipar jenama crocs tulah.. eh betul ke ejaan aku tu? hihi



kitorg pilih2 kalo ada yang berkenan di hati..

tengok lah tu dorang lama nau pilih selipar tak jumpa2 gak yang berkenan..


akhirnyaaa... kak ina berjaya merembat 2 pasang selipar bunga2..




dan kak ijan juga...






aku ngan liz tak de beli pape.. ada yang berkenan tapi tak muat plak.. so selamat..


walaupon selipar kat situ tak da yang mencuit hati tapi aku berkenan dengan selipar yang liz jual.. eh liz pun jual selipar daa.. made from indon... aku rembat satu..

tarraaaa.. selipar kaler ijo :P

murah2 jer... tak pelah asalkan ada selipar kaler ijo.. heheh


perjalanan balik barulah terasa penatttt gilerrr.. habis sengal2 badan aku.. mata pon dah ngantuk sebab malam sebelumnya tak boleh tido terlampau excited nak g outdoor..
sampai kat rumah sewa terus amek keta g car wash... cuci keta ku yang dah bertaun tak basuh tu.. kotor giler.. haha




ok itu je crita hari ahad..
sekian :)


2 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

slipar ijao tu cantekkk...

JIVEBUMZ said...

cantik ker? hihi thanxs :d

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site