Monday, March 8, 2010

Gelang sabahan

Pagi tadi ada sorang opismate aku datang ke opis aku dan hulurkan satu kampit beg kertas berisi gelang2 manik ni ha..

seperti gambar di bawah... tau ler baru balik daripada sabah.. hihi sonok nye soping gelang nih banyak2 pastu sedekah kat budak2 opis.. pewiiiittt murah rezeki ko yer blek!

made in sabahan

dia suh pilih mana2 yang berkenan amek sorang satu je! amek dua tak boleh! haha so aku pun pening jugak nak pilih yang mana satu nih...

try pakai dulu suma tengok mana yang agak2 sweet dengan aku..

kadang2 pakai gelang2 camni rasa macam best jugak.... adalah cket hiasan di tangan tu kan..

at last lepas pening2 pilih tak tau mana yang seswai... susah payah sangat aku amek jer yang match dengan baju keja aku nih kan sonang.. settle!


amacam sweet tak ngan aku? cakap sweet jugak!!! tak kira! :P
hahahaha

5 comments:

Cik Anie said...

cnatiknya.... berapa dia beli satu tuh..

CikPuanMiera said...

lagi sweet kalo kasik mira pakai..
agagagaga

JIVEBUMZ said...

cik anie,
tq.. hehe lupa nak tanya brapa hege..

cik puan miera,
amboi nak jugak yer hihi suh abg syg belikan la

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sOrgaa ok sOpim aksesori kt sabah...abah N pon ley thasut...

JIVEBUMZ said...

princess N,
haha memang pon! nak g sabah!!!

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site