Wednesday, March 17, 2010

I'm not alone!

Hari nie tinggal ler aku sorang2 kat opis.. rakan2 yang lain keluar daerah.. ada kerja urgent yang perlu disettlekan.. bosan giler weh biler ko tinggal sorang2 kat opis pastu tipon kejap bunyi kejap bunyi.. ko yang kena angkat pastu zaassttt.. huuuuuuu tak suke!

itu kisah pagi tadi la..

tengah hari tadi perut tak rase lapar plak.. felikkk nie selalu aku lapar manjang.. pastu ada sorang member dari unit lain ajak g makan.. dorang tau aku tinggal sorang2 kat unit nie so roger2 ajak g lunch sekali.. hurm aku on jela g makan kat Sup power seksyen 3 kat sebelah mais tu.. sape tau??? sile angkat tangan :P

oleh kerana selera makan ku agak kurenggg sket so aku order mehon sup ayam power ajelah.. makan tak abes plak tu.. membazir sungguh!


biasa aku makan kat sini konpem licin! tapi arinie napa tah mungkin sebab sup tu tak brapa nak power or cili kicap tu tak brapa pedas kot.. hurmm alasan :p padahal dah kenyang melantak nasik lemak pagi tadi..hihi


opismate aku.. dari kiri kak ani dan mas.. dorang makan nasik.. licin! lapar gamak hihi


sebelah aku nie mirna.. dia plak makan moi sup daging.. pun licin jugakk! aku jer yang membazir! iks iks tak baik kan makan tak abes..

belah petang pulak, tipon jarang berbunyik.. wuiiii syorgaaa macam tak da keja.. tapi aku ade keja la.. jangan ingat aku tak da keja tau!

ok lah ai nak sambung wat keja...
iyahh iyahhh semangat nie :P

eh i'm not alone coz uols kan ade...ceaaaa ceaaa

10 comments:

ChiLaBaey's said...

Bila nak belanja saya makan2 ni Jivebumz....???? Main bowling ker...??? Hehehee....

JIVEBUMZ said...

chilbaey's,
jibam jemput makan nasik minyak buleh?? :P

honeysour's blog said...

rindunye ngan kak ila...

~ceRRy beRRy~ said...

hehe...
ifa ingatkan apala i'm not alone tuh..

akak on jek FB mst dh x boring ;)

ChiLaBaey's said...

Nasi minyak lagi best.... bila tu.... Bulan Jun yer...???

JIVEBUMZ said...

honeysour,
rindu gak ngan nana.. lepas nie rindu kat dani pulakkk hihi

cerry berry,
hikhik FB pon kadang2 borink jugak :P

chilabaey's,
ok nanti saya jemput k.. datang taw!

hajarus said...

ruginyer k.ila xabis makan.. bihun sup tu nampak mabeles tu...

JIVEBUMZ said...

hajarus,
ntah mungkin sebab akak dah kenyang kot tapi gatal nak makan jugak haha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

mcm besh jekk t.ari pekena bihun sup....

JIVEBUMZ said...

princess N,
pekene jgn tak pekena! hurm arinie nak makan ape plak yer hihi

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site