Thursday, March 4, 2010

Miera kundang?

Tengah hari tadi ai jumpa sorang blogger nie.. sapa lagi kalo bukan cik puan miera kita yang sedang mengidam buah kundang tu..hihi

weols janji nak jumpa dekat PAS.. sapa tak tau PAS tu memang la kan..


Tepat jam 1 petang weols pun cargas ke PAS.. angkut sekali si nurul dan Za.. g pon weols memang nak lunch sekali kat sana..

Sampai jer kat PAS parking banyak full la plak.. seb baik dapat satu tempat tu.. weols bertiga cepat2 kuar keta dan masuk lif coz nak cepat2 sampai kat food court n cepat2 nak jumpa cik puan miera kite nie ha.. siannn dia ngidam kan..


Bila sampai kat aja kat tingkat 4 atas sekali tu (dah habis lift dah) baru aku teringat yang buah kundangnya ada kat dalam keta!! huhuhuhu apa lagi gelabah turun bawah.. aku suh nurul ngan za naik food court dulu dan order makanan ciap2..

Turun bawah bleh plak terlupa kat tingkat brapa aku parking keta! huh memang melampau ler kalo ko park keta ko bleh plak tak henggat.. series aku tak ingat!

yang aku ingat aku park kat B2 N27.. cari2 keta aku tak de! yang ada VAN sapa ntah!! cuak aku time tu usah ko tanya laa... nak nangeh rasa.. seb baik bleh kontrol lagi..


Jenuh aku dok ingat2 balik kat mana la aku park keta nie.. huhuhu aku pon masuk lift balik try turun satu tingkat lagi iaitu ke B3... meluru jer kuar bila pintu lift terbukak...
sekali ko... rupanyaaaa keta aku ada kat sini da.... fuhhh legaaa


hilang rasa lemah lutut aku.. hihi


Sampai kat food court terus dapat makan.. untung plak tu aku sampai lambat.. aku dapat makan dulu.. za order awal daripada aku tapi makanan dia tak sampai2 g.. kena tunggu loh..
nurul dah tak sesabar dah tu.. so makan dulu lah..

Za
nurul


aku baru nak ngap miera pun sampai.. dia nyaris2 tak nampak aku... tak pakai spek katanya mata tak berapa clear.. so terus bagi buah kundang kat dia..

apa lagi seronok ler orang tu.. suke tengok hajat miera nak makan kundang sudah tertunai.. padahal dia cakap suami dia dah belikan untuk dia malam semalam... oleh kerana dia dah order kat aku pagi semalam so teruskan lah tak payah kansel.. bleh makan dengan budak2 opis katanya..

see wajah hepi seorang bakal ibu dapat buah idaman..hihi




lepas nie bleh la panggil miera kundang? hahah akak guro2 jer lah



lastly.. pic cik puan miera blog dan jibam..

adios

3 comments:

CikPuanMiera said...

ui.. tamaw la miera kundang.. sian sayepppp..

huwaaaaa..
bebi marah taw.. teros sepak2 ibu nye..
hehehe.

neway thanks kak.. lebiu laaaaaaaaaa

:: p R i n c E s S _ N :: said...

yes!! name baru...miera kundang....comel giloss....sis...x amek gmba pegang perut die ke?? hihiih

JIVEBUMZ said...

miera,
sowi2 bebi acik guro2 jer..hahaha
makan sampai kenyang yer kundang tu! hihihi

N,
nak amek tapi miera malu.. katanya peyut dia kecik g :d

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site