Wednesday, March 17, 2010

Kenny rogers vs pizza hut

Salam uols...

Semalam aku bizi dan berada di luar kawasan liputan so tak bleh nak apdet belog.. hari nie ada masa cket la kot :P (bos dan lain2 tak de! aku sorang2 jer kat opis nie haha sukeee :P)

Ok macam nie citernya.. hari isnin tadi aku dan geng opis nak g makan kenny rogers kat SACC Mall nun.. aku yang deal ngan dorang suma jumpa kat sana after opis hour.. eh lupa nak bagi tau geng opis aku nie ada ler dalam 10 orang.. kitorang memang suka kuar makan2 ramai2.. setiap bulan aku akan collect sorang rm 10 masuk tabung pastu bila dah banyak2 duit simpanan tu kitorang akan wat plan ler nak makan kat mana suma tu ler.. dalam 10 orang tu 2 orang dah dapat keje kat tempat lain.. dulu dorang nie kontrak kat sini sekarang dah dapat keje yang menjamin masa depan tapi still kat area shah alam nie so boleh la join kitorang makan2 lagi cam dulu.. ok dah itu info pasal kawan2 aku..

Yang sebenarnya kitorang memang plan nak g makan kenny rogers tapi boleh plak kenny rogers tak de kat SACC Mall!!!! haaa tak de? camno bleh tak de??? felikkk aku sebeso2 soping mall tak de plak.. iks iks

Kenny rogers kat Plaza alam sentral nun.. aisey camno aku bleh tersalah bagi info kat dorang nih?? hahaha ampun yer korang.. aku pon tak tau yang kenny rogers tu tak de kat sacc mall.. hihi

Maka akhirnya plan mulanya nak belasah kenny rogers terpaksa ditukar kepada pizza hut.. i like!! :P

dorang mulanya bebel2 kejap sebab aku yang salah bagi info kan.. pastu aku tengok bile dapat makan amboi tak hengget!!! belasah kaw2 punye..


tak pe geng lenkali kita g makan2 lagi yer.. duit simpanan kita bersama ada lagi 500++ heheh korang cakap jer nak makan kat mane k

daaa

6 comments:

Cik Anie said...

best kan dapat kuar ramai2 ..enjoyyyy

JIVEBUMZ said...

cik anie,
best sangat nak pulak yg kepala gila2 haha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

besh gilerr kua rmai2..mkn rmai2...havoc!

CikPuanMiera said...

hahaha konpiden jek cakap kat SACC eyh... mira bc ms memula pon da sengih2 da.. kikikikiki..

ari senin tu pon mira makan kenny rogers kat PAS neh.. :p tp lunch time la.. :)

lenkali kene kasik info betol2 ye kak jibam.. hihihi

JIVEBUMZ said...

cik puan miera,
konpiden terlebey da.. sebenonye tak pernah makan kenny rogers sebab tu tak tau kat mane main agak2 jer..kekekeke

JIVEBUMZ said...

princess N,
inilah masanya lepas nie dah berdua :P

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site