Thursday, March 11, 2010

Congratz to mama honeysour

Congratzzz to nana a.k.a mama honeysour kerana telah selamat melahirkan seorang baby lelaki yang sangat cute tengah malam tadi di hospital putrajaya.. jadi orang putrajaya la yer baby nie.. alhamdulillah selamat sudah.. baru-baru nie dalam belog dia asyik cakap pasal kelahiran jer.. pasal mimpi2 ngeri suma tu la.. maklum ler baby pertama memang ler risau lebey kan!

Syukur nana.. akak tumpang gembira.. tak sabar nak dukung baby nana tu.. gerammm hihihi ok kat bawah nie gambo yang aku kopi paste daripada FB honeysour.. sori tak mintak izin dulu.. tak pe nana tak marah kan..



honeysour selepas melahirkan baby (agaknya la kot sebab dalam tu tak de caption dia sedang buat apa)

dan baby lelaki nya.. see comel kan?? aku tengok ada rupa adik dia yang bongsu tu si ika.. tapi ramai cakap ikut muka mama dia.. what ever la kan.. asalkan baby dan mama sihat gitu....

meh tengok wajah baby honeysour.. nama tak tau ler tunggu berita terkini kat FB dia nanti..



seronoknye baby tido..comey

lepas nie turn sapa pulak nak bersalin??


haaa sape lagi kalo bukan.....



mak buyung yang sebelah kiri nie.. nurul dak opis aku due dia 24 hb nie... lagi 2 minggu lagi dari sekarang... waaa bulan nie bulan melahirkan anak kah??

pepon aku doakan yang tebaik untuk korang.. selamat menjadi ibu ya

5 comments:

Diarihatiku1976 said...

comeinya.. rambut terpacak weh.. ahahaskss

:: p R i n c E s S _ N :: said...

tgk da baby die kt fb...sgtt cute cm mama die....cOngRatz to them...

JIVEBUMZ said...

diari hatiku,
ahaha kecik2 rambut dah terpacak tu yg tambah cute tu

princess N,
haah cute..sok baby N pon same cute jugak

shakeymirza said...

ayooo.. kecik2 dah pandai pacak ye.. kagum untie tau :p

honeysour's blog said...

thanks kka ila....

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site