Thursday, March 4, 2010

Tak ada rezeki

Pagi2 sampai jer opis dah pasang niat nak capture hit dalam blog viruspadu mau menang tudung mawaddah itu...

sekali aku dok refresh2 la kan.. time tu baru 1218114...

sekali aku resfresh lagi sekali dah jadik ini macam daa.... 1218144!!! uwaaaaaaaaaaaa

nangeh sebab tak dapat capture 1218128! huhuhu

tak dapat tudung tu...


agak2 sape lah yang bertuah tu yer??

tahniah kepada yang berjaya... eh sape lagi nak wat contest capture hit camni lagi roger2 la ai... hihi

semangat kesukanan blog telah bermula..


3 comments:

dd dudu said...

samelaa kite hukhuk

*bawak diri*

ps: erm kak hawa dah kol akak balik kan kan?

JIVEBUMZ said...

dd dudu,
haah dia dah kol akak tadi.. alahai lembut ler suara dia pastu very the friendly gitu hihi

dd dudu said...

ha'ah, pada pendapat saya, kakak tu sangat baik dan senang berkawan walaupun kami x pernah kenal

hehe

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site