Wednesday, March 31, 2010

Saya rajin apdet blog!

Saya rajin apdet blog!

Itu satu kenyataan pembakar semangat yer uols... tapi kan perasan tak uols lately nie aku macam apdet tak apdet jer kan.. hurmmm jap ada n3 baru pastu senyappppp

ok ok meh sini nak citer... last week aku balik kg.. kat perak nun.. amek cuti rehat hari jumaat ngan isnin.. so hari jumaat balik kg sampai hari isnin.. pagi2 jumaat tu dah bertolak ke ipoh singgah amek adik bongsu aku.. punya excited nak balik sampai terlupa nak bawak balik berukband! uwaaaaaa nangehhhh loh

sampai kat pekan ipoh sambil2 borak dalam keta...

fatin: mak long bawak balik berukband tak?
aku: erm ada kot dalam beg dalam bonet tu malam tadi mak long bubuh..
fatin: ok baguslah camtu..
aku: eh kakak.. mak long rasa cam tak bubuh dalam beg la.. eh mak long lupa la.. bubuh ke tak yer..hurmmm (was-was)
fatin: alaaaa mak long..
aku: tak pe nanti sampai umah mak lang.. mak long cek kat dalam beg yer..
fatin: ok

cek punya cek rupanya konpem tak bawak! uwaaaaa sangat sedih.. baru berangan mat jenin nak apdet blog kat kg... punah segala harapan...

bila balik opis banyak keja yang sedang menanti... pastu pc kat umah pon dah jahanam tak nak idup.. jadi bila masa aku nak apdet?? tell me??

time rehat? aku pegi makan... tak pon ada keja... time keje?? tak sempat maaa

time balik?? haaa sekarang time balik ler baru aku dapat mengadap blog..

gambar selingan :P

nur ain sofea 41 hari


tak pe yer hopefully korang paham kan kan kan :P

sayang koranggg

lastly terimalah pic istimewa aku dan sofea (anak buah kesayangan kini) hahaha jangan jeles yer anak buah aku yang lain2 tu! bukan bermakna mak long tak sayang korang.. sayang jugak tapi sofea lebih cket la.. hahaha

sayang sofea muah muah muah

tengok tu sofea sampai terkedu tengok mak long dia.. hihihi

apo-apo lah mak long nie... :P

2 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

da ade ciri2 ibu penyayang..kemain bolat mate nur ain...same laa name kite...hihihi

JIVEBUMZ said...

princess N,
hahaha tengah testing2 ler nie.. yela nama kalian same lah

nur ain.. sedap nama tu kan

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site