Monday, November 30, 2009

Selamat kembali bekerja

Assalamualaikum sume...

Apa khabar kalian sume? amboi seronoknya berhari raya korban di kampung.. banyak ker makan daging korban? ada yang siap bawak bekal lagi tu... uikhhh meriahnya.. hee

Kat tempat aku raya korban nie kureng meriah sket.. biasa2 aje la.. tetamu yang kunjung mengunjung tak seramai tetamu sewaktu hari raya puasa.. ramai.. meriah nya melampau2.. raya korban cukup sekadar ala kadar sahaja.. dan makan daging korban yang diberi oleh orang kampung :P yang seronoknya bila adik beradik berkumpul.. makan ramai2 borak2 itu ajela..

Penat balik dari kampung semalam masih terasa.. perjalanan yang biasanya memakan masa 4 jam dah jadi 6 jam.. highway utara-selatan jem gilerrrr huuuu

dan hari ini aku dah mula bekerja.. timbul juga niat di hati nak half day arini... kekeke tapi tak buat pun... tak sampai ati la nak half day half day nie..

ok la itu dulu.. kang aku apdet lagi cite2 yang tertangguh dan terbaru ok..

tata
selamat bekerja :P

8 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

malasnyerr nk keje....huhuhuu

JIVEBUMZ said...

akak pon malas gilerrr huuu

shakeymirza said...

saya pun perperangkap dalam jem...siap bawak sebuku roti wat sapu dgn jem..keh3...
tensen kan...lebih 5 jam dok terperuk dalam kete..

JIVEBUMZ said...

haa itula dia.. kalo nak balik jauh2 camni kite kena gerak seawal pagi.. kalo gerak petang habis laaa..huuu

grow2g3th3r said...

memang tersangatlah malasnya nak mulakan kerja hari ni.. pulak tu tengok kat opis, ramai lagi yang ambik cuti.... adoi.. memang teringin nak half day.. tapi, ku pujuk hati.. bertahan sampai jam 5:15ptg...

JIVEBUMZ said...

hikhik ingatkan saya jer yang malas rupanya ramai lagi yer..

~ceRRy beRRy~ said...

bestnyee dpt berkumpul..
akak2 ngan abg2 ifa x dpt blk lorhh..

x best plak raya kali nih..
uhuk2...

JIVEBUMZ said...

mmg best tapi tak sume akak2 n abg2 yang balik kg.. mana yang ada tu pon dah cukup meriah..hee

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site