Wednesday, November 4, 2009

No idea

Nie yang paling aku tak suke! napa aku tak de idea nih??
adoyaiiiii napa ek?? camna nak jadik blogger tegar nie? huuuuu
tak pela aku nak blog walking sekejap ar.. dah lame tak ziarah kawan2..
mungkin lepas ziarah kawan2 aku dapat idea kan.. hihihi

3 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

huhu..sumtimes N pon tarak idea ohh..

NoreLL said...

me too..
dh bersarang dh blog 2....
lama x update...
no idea....

honeysour's blog said...

kalau nana kan..kalau dah takde idea nk berblog, nana g tgk gambo kawan2 yg kat dlm facebook tu pastu nana tulis pasal dorang..hehehe...

macam entry kawen n baby kat blog nana tu..
tu dah kekeringan idea la tu..hehehe

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site