Sunday, November 8, 2009

Pencarian baju baby dan abc fradoo

Sabtu, kak ju tipon ajak kuar temankan dia mencarik baju baby.. aku ok kan aje sebab memang tak merancang kemana-mana pun ari tu.. daripada aku layankan mate nie tido sepanjang hari baik aku cuci mata sambil layankan akak aku yang sorang tu :p

Semestinya Tesco shah alam menjadi pilihan kami.. kat situ sume ada.. nak carik baju baby melambak2.. akceli akak aku nie ngah peknen 6 bulan anak yang ke 4.. anak yang ke 3 dah berumur 8 tahun.. baju2 lama anak dia tu dah lama tak tengok kat stor nun.. sebab tu akak aku decide nak beli aje baju baru senang tak payah susah2 basuh baju yang lame2 tu sume.. lagi pon dah lama tak beranak kecik akak aku teringin nak beli baju baru untuk anak baru dia tu kan..

so sesi memilih baju baby pon bermula.. tak susah carik baju baby kat sini sebab banyak sangat pilihan pelbagai jenis corak dan sebagainya ada disini..

sebagai bakal mak cik yang baik ati aku pon tolong sekali pilih2 mane yang cantik2.. of kos aku carik baju yang kaler2 ijau kan..hihi

sedang leka memilih baju2 baby tu sume datanglah sorang promoter amoi nak perkenalkan susu anmum kat kak ju.. bukan nak jual barang tapi sekadar mempromote susu tu dan mintak nama dan alamat akak aku untuk dorang pos kan maklumat mengenai produk anmum tu aje..

dah puas membelek memilih dan membeli baju sume weols gerak ker seksyen 2..


owh sebenarnya weols bukan pegi tesco ber2 saje tapi ber3.. aku dah janji nak bawak akak shemmi g makan abc fradoo laa.. sume gara2 n3 abc fradoo tempoh hari..hikhik so time nak pegi tesco tu aku singgah amek kak shemmi kat umah dia.. umah kak shemmi tak jauh ngn umah aku.. alang2 bleh bawak dia g makan abc fradoo pas soping kat tesco ngan kak ju.. nak tunaikan janji nye pasal nie..hiii

haa tu dia kak shemmi disebalik abc fradoo..

abc fradoo dalam bm yer uols dalam bi fradoo abc :d gerai no 14

gigih kak shemmi amek gambo abc nye tu.. mesti nak masuk dalam blog dia la tu :P

alang2 makan abc kat situ weols makan malam sekali lah senang.. lagipon perut sememangnya dah lapar sangat dah

aku makan bihun tomyam dan air carrot susu aje.. ingat nak makan abc jugak tapi tak pela lenkali lah.. tetiba teringin plak nak minum air carrot tu hikhik

owh itu saje.. ade sape2 lagi lepas nie nak suh aku bawak g abc fradoo?? hikhik jom jom aku on jer :P

10 comments:

♥ QaseH ♥ said...

kak nanti blnjerw la kiter ek mkn abc tue,,sedap jerw nampak,,,

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sorgaa dpt abc frado..nak jgak!!

atty's said...

teruja tgk abc tu ..tau!

:iBuAfiQah: said...

ila,
tolong bawakan utk irni abc fradoo tu boleh?
sedap jer tengok....
hehehe

Shemmi said...

saya x suke ada gambar saya..x suka x suka x suka...

kua kua kua....

Alamkia said...

sedapnya aiskrim..jgn lupa baca doa lepas makan..

Hayati said...

x lama lagi dpt lg sorang anak buah...bestt22, waduhh2..bestnya ABC nie..nti adik pie sana bwk yerk..

JIVEBUMZ said...

Qaseh,
buleh buleh jom la jumpe :)

princess_N,
mmg syorgaa N tak tau nak cakap ape lagi lah memang sedapppp bangat!

atty,
hikhik jom kak ty saye banjer :)

ibuafiqah,
irnie meh datang cni meh.. leh kite jumpa-jumpaan gitu sambil menikmati abc fradoo lalalala

shemmi,
saya fedulik ape?? blog saya kak hikhik jgn mareeee nanti kene jual baru taw!

alamkia,
alamak kantoiiii mane nak nyorok nie kuikuikui

hayati,
bila hang nak mai cni? tak de hal punyerrr bila2 masa anytime buleh sokmo :P

♥ QaseH ♥ said...

nk jumpa akk kat maner???

JIVEBUMZ said...

qaseh,
jumpe kat area shah alam pon buleh yunk

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site