Tuesday, November 10, 2009

Singapore tunggu aku

Opss tetiba over disitu..heheh
kepada kawan2 sume yang masih tak tau lagi meh cni meh aku nak bagitau lagi sekali.. hahaha gile koserrr... :p erm nak bagitau nie.. aku nak g singapore lusa ok.. uols tamoo la order kat aku ape2 yer memandangkan gaji pon lambat lagi.. duit pon ala2 ade tak ade je... so lebih baik kita berbelanja di negara sendiri yer tak? sape setuju sila angkat tangan! kehkehkeh

perangai buruk owh jibam nie dah siap2 sound kawan2 sume tamoo order pape..hiii tak dela aku guro2 aje lah.. oleh kerana jibam ada urusan kerja di sana selama 4 hari 3 malam maka blog nie nanti akan terkubur sekejap lah.. tak de sape nak ambil alih.. kene tunggu tuan tanah bawa balik gambar2 daripada sana yer :p haaa time tu siap laa penuh hari2 n3 gambar kat singapore nun.. almaklumlah tak penah g oversea... paham2 la yer aku nie jakun cket :p

korang jangan tak tau yer.. bermula 11-14hb nov jibam tak de kat mesia.. hiiii itu tipu ok! hari rabu tu rombongan opis aku akan bermalam di johor dulu sebelum ke singapore pada hari esoknya.. 2 ari jer kat singapore sampai petang jumaat jer... ok la tu kan dapat gak merasa tido kat sana.. esoknye dah balik tido kat johor balik sebelum balik ke sini... menurut penganjur hotel kat singapore tu mahal sebab tu bleh tido semalam jer kat sana..

sekarang nie aku dok tengah pk brape rm nak tukar kepada dollar nih? adoyaii kenapalah rombongan nie tak buat lepas gaji kan.. at least adala jugak duit poketnye.. nie hampeh nan ado :p arghh tukar sikit cukupla kan jangan membazir...

beg pon tak kemas lagi nie.. auwwww over lagi tuu..hikhik tak pe malam kang sempat lagi nak berkemas sume.. ok lah kepada rakan taulan kat singapore tu tunggu yer (eh ade ke geng blogger kat sane ar?)

kita jumpa disana ya...
singapore tunggu aku...
adios :)

4 comments:

cikyah.blogspot said...

selamat berangkat n selamat pulang :{

CuTeMiUt78 said...

eemmm kan betul nak s'pore.. selamat pergi dan selamat blk yo

::ainbutterfly~ said...

ooo nak ke singapore ke kak ila ingt g mane..selamat melancong la ye..hehe..ok2 tak oder pape..ngee~

:: p R i n c E s S _ N :: said...

beshnyerr...nk ikot..smpai jb jadik laa..huhuhu

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site