Tuesday, November 17, 2009

Dah masuk singapore tau!

Bersambung lagi kisah lawatan ke singapore tu.. ok tak nak panjang kan cite sebab aku rasa tak cukup masa nak menaip nie.. bizi sangatlah minggu nie! so aku nak taruk caption simple2 aje la.. sape yang sudi sile lah layan..

gambar yang nie semasa weols breakfast kat M suites hotel pagi tu sebelum bertolak memasuki singapore..


dah la turun lambat.. ada hati nak melantak lebih2.. jangan harap la tak pasal2 kene tinggal bas.. so aku makan ala kadar saja loh pagi tu..huhu


walaupon aku rase macam tak bape cukup makan...


demi keranamu singapore sume orang dah tak sabau2 dah nak menyeberang sana nun.. maka seawal pagi kami bergerak ke sana..yihaaaaa


pemandangan di woodland pagi khamis lepas..



semakin menghampiri singapore..


haaaa dah masuk dah pon.. yeahhhh :P

tetiba dah masuk singapore yer.. dipendekkan cite la nie uols kalo nak cite detail jenuh jugak 44 malam pon tak abes :P

see pemandangan kat negara orang..



cantik kan negara dorang yer uols.. bersih aje.. pokok2 menghijau.. tak nampak sampah plak hihi

tetiba tersnap gambar teksi singapore.. hihi tak de keje...

ada lagi gambar... tak abes2 g resize..
gigih gigih :P

10 comments:

dd dudu said...

cepat kakkk sambung, cepatt cepattt :P

nampak transformasi darii malaysia ke singapore.. tetibe teksi dah lain hehe

FRB said...

also welcome to JB.. enjoy your journey k

::ainbutterfly~ said...

hahaha..tu diaaa...

neezareef said...

trip spore ya..yg dekat ni pn lom jejak lg..kekekee

abu razeen said...

bagus la jibam ni tak payah aku nak perabih air liur nak cerita kat orang perihal pegi S'pore, suruh je orang surf jibam blogspot. teruskan usaha murni ini, ini satu dokumentasi boleh bikin report post mortem masuk dalam meeting pengurusan.. heheh tengkiu jibam walaupun lepas ni aburazeen dah pindah ofis kuala lumpur, tapi perkembangan Jibam tentang the office tetap ku ikuti... keep up a good work

JIVEBUMZ said...

dd dudu,
sori yunk akak sedang berbengkel mmg niat di hati nak apdet tapi apakan daya hukhukhuk

sabar eh nanti dah settle sume akak apdet yer :)

JIVEBUMZ said...

FRB,
yeahh memang enjoyyyy JB best! tapi datang kejap aje maa tak puas jalan

JIVEBUMZ said...

ain,
heheh tgu la ain akak ko bizi beno skg nie haa asyik kuar masuk hotel jer nie :P

JIVEBUMZ said...

neezareef,
ala neeza g balik ari jer tak pyh tido sane kan dekat jer kan hikhik

JIVEBUMZ said...

abu razeen,
hukhuk sedey owh abu razeen dah pindah opis.. tak pe la papehal buleh rujuk aktiviti semasa jibam bersama jabatan di dalam nie yer tapi jgn ar sampai masuk meeting pegurusan..takutttt grrrrr

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site