Sunday, November 15, 2009

Aku kembali

Assalammualaikum wbt sume...

Aku dah selamat sampai petang semalam.. syukur alhamdulillah perjalanan kami dari shah alam-johor-singapore berjalan lancar.. terasa bagaikan mimpi bila aku dapat jejak kan kaki ke sana.. eheh

Ada banyak stori mori gamba sume tapi blom transfer lagi lah.. badan pon masih penat lagi.. tido pon cam tak bape cukup lagi.. insyaallah ada masa yang seswai aku akan apdet pelan2 n3 semasa di sana yer.. sambil2 tu aku nak jengah blog korang nie.. rindu lah kat blog korang sume..heheh

ok bagi aku masa untuk apdet yer.. :p

5 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cpt2 resize pics then update yunk...

Cik Wanie said...

alhamdullilah,
sampai jugak akhirnya,
mesti penat kan:)
bawak2 berehat dulu:)

*ayu the sun* said...

mesti penat yg best...
ok cnt wait for the updates...

JIVEBUMZ said...

princess_N,
insyaallah yunk :)
go go caiyok

cik wanie,
penat jugak la cik wanie tp berbaloi2 hihi

Ayu,
ok tunggu yer ai try pelan2

erie said...

nanti bleh citer macam travel ke sana. I pun nak pegi sane jugak

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site