Thursday, November 5, 2009

Servis keto

Baru lepas settle roadtax & insurans.. kene servis kete plak.. dah sampai masanya kene servis... kedua2 nya dalam bulan yang sama.. uwaaaaaaaa nak nangeh rasanya..

kene servis jugak sebab bulan nie kan nak raya aji.. nak balik kampung! so kalo nak balik kampung kene pastikan kete dalam keadaan yang baik yer uols.. uols pulak macam mana??



n3 sangat pendek yer uols sebab tuan tanah tengah tak de idea tapi dia masih gagah untuk apdet :P

5 comments:

neezareef said...

utamakan keselamatan...duit leh cari

shaifulsafar said...

saya pun baru je lepas servis kereta... tu pun sebab dah terlajak melebihi 4000km... dah nak cecah next service date line tu kalau betul2...huhuhu

faktor masa yang mendorong jadi begitu... tapi yang penting, SERVIS!

FIESYAH said...

anda mampu merubahnya...

Maswani said...

servis mmg penting..keta saya pn bru lps meragam..bocor minyak power stering..huhu..

Hayati said...

uwaaaa....gaji udah lew lambat gie.
nti plan balik kg same yerk...

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site