Monday, November 2, 2009

Singgah melaka

Cemana aku bleh sampai melaka nie?? memang weols tak plan langsung nak ke melaka nun.. itu pon selepas borak2 ngan keon.. kawan aku mase kat puo dulu.. dia cakap datang seremban naik bas turun kat terminal 2.. pastu ade kawan dia datang amek kat terminal 2 bawak ke rumah kenduri.. hohoho sian kawan aku.. tak sampai ati nak biarkan dia balik melaka naik bas sedangkan aku naik keta... hukhuk tak baik taw menzalimi student..

Oleh sebab kesian pun yer pastu jiwa meronta-ronta nak merayap sampai ke melaka pun yer jugak so aku ngan en bob nekad nak anto keon balik melaka..hee suka la tu keon tu.. ngeh ngeh ngeh

on the way ke melaka hujan... keon ajak round2 pusing melaka.. tapi sebab ujan kan rase malas la plak..

sian keon yer.. tak pe nanti akak datang melaka kite ronggeng2 same yer..hihihi

opss aku anto keon ngan housemate dia terus sampai ke rumah..

sebelum tu weols singgah minum kejap kat IBM.. IBM tu yelah ikan bakar malim.. ingatkan apa la kan.. budak berdua nie asyik dok sebut IBM IBM..



yang speselnye minum kat sini.. kat semua meja dorang hidangkan dengan otak-otak..

sedap plak tu otak-otak tu.. makan pon rase tak kenyang.. bile makan satu.. rasa nak makan lagi.. pastu makan lagiiiii haha nasib baik dia bagi 10 keping jer.. weols bantai 6 keping.. aku sorang jer makan 3 keping.. hahah itu pon setelah dicover2 nak makan banyak kang ape plak budak2 tu cakap.. :p kuat makan ke hapa nie?lalala hege sekeping otak-otak tu 60 sen.. boleh tahan jugak hege dia kan.. ingat kan 20 sen jer :P

hampir sejam lepak minum kat situ.. ingat nak lame2 lagi tapi kesian plak kat en bob nak drive malam2 kan so weols mintak diri untuk pulang..

hantar anak dara berdua nie sampai kat depan umah dorang..

sebelum balik sempat lagi abadikan kenangan bersama keon kat depan umah dia.. pastu tak sangka rupanya ada seseorang nampak saya kat situ.. heee betul2 tak sangka nie! kenapalah awak tak jerit jer panggil2 kite??? kalo tak boleh singgah umah awak... g beraye sekali hikhik

"salam..sy dh lama mengikuti blog awk ni..terjumpa pstu terus jd silence follower..
tp sampai sabtu hr tu..saya tgh msk2..intai kt parking lot pangsapuri tmn tasik utama,blok k, skali sy nmpk awk hntr kwn ngan encik tunang..
sekali,2 fikir rs2 mcm kenal jer perempuan ni...
skali tgk betul..pakai baju biru nilah, naik keter viva warna hitam..what a small worldkann..
huhu..slm perkenalan"

to zaidani : salam perkenalan.. owh minah yang awak nampak berbaju biru itu adalah saya.. awak duduk blok k jugak ker? nanti bleh la kenal2 ngan kawan kite keon tu yer.. apa pon terima kasih kerna sudi mengikuti blog saya yang tak seberapa nie.. :d kalo jumpe di mana-mana tu tegur2 lah yer..

6 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

N pon g mlake weekends aritu..

JIVEBUMZ said...

Princess_N,
alaaa nape tak jumpe :)

zaidani said...

ha'a..awk tau sy mmg menjd saksi/pengintai dr tingkat satu awk duk bergmbr ngan keon..siap terdetik ni mesti nk post kt blog ni...x sangkanya...
lain kali dtg singgah yek.rumah saya sebelah kiri dr gmbar yg awk amk tue...huhu

atty's said...

jauh berjalan ..sonok..jalan2 tmpt org..

hajarus said...

sedapnyer otak2 tu... nyam..nyam...

::ainbutterfly~ said...

eh..abg bob cam makin 'sihat' je..hehehe...

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site