Tuesday, November 10, 2009

Terima kasih kepada sume

Rasanya masih belum terlewat untuk aku ucapkan setinggi2 terima kasih kepada sume yang terlibat secara langsung atau tidak pada majlis pertunangan aku 3 bulan yang lepas.. meski pun 3 bulan sudah berlalu tapi apa salahnya kalo aku nak ucapkan terima kasih sekali lagi yer tak? heheh

terima kasih kepada my family yang sanggup membuat kuih karipap pada malam pertunangan ku itu..

terima kasih kepada my friend yang sudi membantu ku membuat sireh junjung itu..

terima kasih kepada sume yang sudi hadir untuk memeriahkan lagi majlis itu..

terima kasih kepada orang2 kampung yang sudi membanting tulang memasak makanan yang enak2 pada hari itu..

tak lupa terima kasih banyak2 kepada tuan rumah.. abg mat dan kak leha yang bertungkus-lumus memastikan majlis berjalan dengan lancar

terima kasih sume... terima kasih kepada yang sudi hadir...

bukannye payah nak ucap terima kasih.. tak luak pon.. tapi kenapa ada sesetengah antara kita payah sungguh nak mengucapkan terima kasih?

ucapkan lah terima kasih kerana ucapan itu secara tak langsung melembutkan hati seseorang..

hikhik ape motip n3 diatas? sekadar ingatan sesama kita tak lebih dari itu...

sekian :P

4 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuu....bgotong royong rmai2 sgtt besh kan..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

best bila suma ahli keluarga berkumpul

StingRay said...

terima kasih kepada tunang tak sebab sudi bertunang?

hahaha

Hayati said...

TERIMA KASIH SEMUA....

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site