Tuesday, March 22, 2011

Testinggg

Assalamualaikum wbt.. Saje la kan nak testing2 kat sini ntah jadi ntah idak.. Saya budak baru blaja ngeh3x kalo salah tolong tunjukkan.. Kasi test dulu yer kang kite stori2
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

8 comments:

shiemz said...

umakaihh...becaqnyer pewot dierrrrr.... hehehehe

nuruljannah sukhri said...

yes!menjadi...
woah, dh besarperut..lambatnya perut saya pulak nak besar camni

atty's said...

besau perut ila..
nanti leh update live masa pantang.

Ciare Baha said...

curlassssss update belog pakai blackberry..woo woo nanges T__T

anyway, comel perut. hye baby kat dalam :D

Iyiana said...

wa.. pekena blekberi eh.. bestyer,,

kathy jem said...

amboiii besor nyer peyut..hehe

^nanie^ said...

sis,perot sis sgt comel oh..jeles jeles..prut nanie ni org ckp cm preggy 5,6 bulan je even da nk msuk 9 bulan pon..hoho

JIVEBUMZ said...

shiemz,
alah kak peyot tak beso mana pon.. shoot drp arah bawah cenggitu ler ropenye :)

nuruljannah sukhri ,
ala bese2 je jannah dah 8 bulan baru nampak beso sket.. kalo tak tecik jer hihi

atty's ,
haah kak mmg niatnye pon begitu hihi

Ciare Baha,
hihi tak sabar tgu baby kuar tau

Iyiana,
nk pekena apple mac tak mampu.. hihi

kathy jem ,
perut makan banyak nih!

^nanie^
tak pe yunk yg penting bb kite sihat.. kecik or besar tak de hal lah

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site