Wednesday, March 30, 2011

9 BULAN

Yer aku dah peknen 9 bulan! Bersamaan dengan 36 minggu. Syukur kehadrat illahi kerana memberikan aku kesihatan yang sebaiknya.. Thanxs ya Allah! Walaupun udah masuk ke trimester ke 3 tapi still memandu ke tempat kerja. Malas nak menyusahkan kawan2. Bukan tak boleh tumpang dorang pegi kerja tapi aku segan.. Ecece pemalu ler katakan :p duduk kuartes nie ramai kawan2 seopis tapi tak per lah selagi larat aku akan drive sendiri kalo dah sarat sangat nanti mungkin terpaksa tumpang kawan2 jugak kan. Sejak akhir2 nie aku selalu sakit belakang. Terutama sekali time drive. Adeiii sakit bangat! Tiap2 malam mesti mintak tolong en bob sapukan minyak panas but2 tu. Barulah sedap sket nak baring. Kaki pon rase sengal2 mungkin sebab menampung berat badan yang berlebihan nie hehe. Ntah berapalah berat si bobo dalam perut mama nie yer? Suspen plak rase nak tunggu bobo keluar nih. Perut dah semakin cekang bila lepas makan jer mesti nak gosok perut konon2 nak bagi kendur balik hihi. Erm dah hujung2 peknen nie perasaan semakin berdebar. Bila2 masa jer bobo bleh keluar.. Harap2 bobo keluar ikut due yer syg.. 27 April taw! Tapi kalo nak keluar jugak mesti pilih hari minggu yer sebab senang mama nak berdesup ke spital serdang nun jalan tak jem sangat hihi buleh macam tu? Ohyer esok ada antenatal check up yang ke 6 jam 3 ptg kt klinik seksyen 7.. Ermm tak sabar nak dengar degupan jantung syg mama nie.. Harap2 semuanya oklah..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

♥ QaseH ♥ said...

besor da yer tummy akk,,,hope bb kua on time yer kak

pRincESs_N said...

Kua on time cm Aryyan..hihi..kak..jauh ke hosptl serdang ni..da deliver t roger ekk..

Emmy said...

adoih...sendat sgt dah tuh...smp xmuat seat...sy doakan kan selamat semuanya ya...dah dekat2 time dah nih...=)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site