Saturday, March 5, 2011

Baby Zati & Ake

Memperkenalkan baby kawan baik aku dan en bob.. siapa lagi kalo bukan mama zati dan papa ake..

dilahirkan pada 28 feb 2011 seberat 3.26 kg kalo tak salah aku.. dah terdelete plak msg ngn zati aritu.. lahir kt PPUM sebab zati nie nurse kt sana.. dia cakap dah seminggu admitted kat wad at last bersalin hari yang last tu.. cukup 37 minggu.. sepatutnya due bulan 3 nie tapi baby dia dah tak sabar nak keluar tengok dunia :)

alhamdulillah zati dah selamat bersalin secara normal.. aku??? tak tau lagi....

nie dia wajah comel putera sulung mereka.. macam tak caya jer dorang dah ada baby kan.. macam megik plak hihi


nie lah dia mama dan papa kepada baby comel yang kat atas nie.. time aku kawen nie rupanya zati ngah peknen.. alhamdulillah dah lama dorang tunggu nak dapatbaby nie tau..


kepada zati dan ake,

TAHNIAHHH!!! semoga kehadiran baby hudzaifah ini akan memberikan 1001 kebahagian kepada kalian berdua yer.. amin

next kita tunggu sape yang akan bersalin pulak yer.. jeng jeng jeng saspen

6 comments:

therosputih said...

bahagia je tgk baby kan...

Cik Wanie Ghani said...

suka tgk baby tue,
rasa mcm nak ada baby sendiri rasanya,
hurm...

^nanie^ said...

sis,da xlame turn kite plak..takuutttt..kite tgk sape bsalin dlu..heee..;-)

JIVEBUMZ said...

therosputih,
haah tido jer kejenye..

Cik Wanie Ghani,
cepat2la kawen cik wanie oi baru leh kuarkan baby :)

^nanie^
hihi nanie dulu kot.. senior akak kan

pRincESs_N said...

comel...bile NZa jr nk kua ni...da almost 39weeks...

JIVEBUMZ said...

pRincESs_N ,
tak lame lagi la tu..suprisedddddddd

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site